Seat lansează o trotinetă electrică: eXS

Seat lansează prima sa trotinetă electrică. Aceasta vine ca un răspuns la scăderea popularității mașinilor între europenii adulți sub vârsta de 30 de ani.

În acest context, marca iberică vrea să ofere și soluții alternative de transport. Până la car-sharing, Seat lansează o trotinetă electrică numită eXS. Aceasta este cel mai ieftin vehicul care poartă numele Seat, însă nu este o creație a spaniolilor.

Citește și:

Codul Rutier 2019: Cât de mari vor fi amenzile?

Black Friday 2018: BMW i8 la ofertă!

Proiect de lege: amenzi pentru șoferii filmați în trafic

Autostrada A8 a fost votată: Ce urmează?

Cel mai scump loc de parcare din țară

Prețuri în România: Noul Mercedes-Benz GLE

Noi oferte ANAF: Mașini de vânzare în noiembrie?

Se scumpește RCA!

O nouă țeapă circulă prin SMS

 

Mai precis, vorbim despre un împrumut de tehnologie de la Segway ES2. Această trotinetă electrică poate să asigure o viteză maximă de până la 25 km/h și o autonomie maximă de 45 km. Clienții pot adăuga o baterie suplimentară pentru a extinde autonomia.

Trotineta electrică lansată de Seat are roți de opt inchi diametru, suspensii față și spate și lumini față-spate cu LED și iluminare ambientală personalizabilă. Nu lipsește tempomatul, conectivitatea smartphone (cu tot cu aplicație dedicată) și un ecran LCD.

Seat eXS va costa 600 de euro și este disponibil deja la dealerii mărcii din Franța, Germania, Austria, Spania și Portugalia. Celelalte piețe din Europa îl vor primi în showroom-uri în 2019.

Adaugă un comentariu