A lovit intenţionat o tânără pe trecere, apoi a înjurat-o şi a plecat

Incidentul a avut loc înainte de Crăciun, la Galaţi, fiind filmat de un alt şofer cu camera din parbriz. La volanul maşinii, cu numere de Franţa, implicată în conflict se afla, se pare, un român care lucrează în Hexagon.

UIMITOR! De ce familia lui Schumacher ține secretă starea de sănătate a fostului campion!

Poliția a primit dotări ca în Vest și nu mai scapă nimeni! Sunt imposibil de păcălit!

Incident revoltător, la Galaţi, chiar înainte de Crăciun. O maşină cu numere de Franţa (dar care se pare că era condusă de un român stabilit în Hexagon) a lovit o tânără pe trecerea de pietoni, apoi, pentru că victima a îndrăznit să îl apostrofeze, a deschis uşa maşinii şi a înjurat-o. După aceea, maşina a demarat în trombă, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, încălecând şi o bordură. Totul s-a petrecut în cartierul Micro 13, la ieşirea din Galaţi către Şoseaua de centură.

Un polițist de la circulație a făcut gestul suprem la înmormântarea Regelui. Toți șoferii l-au lăudat

ASTA E CEA MAI NESIGURĂ MAȘINĂ! E plină România de acest model!

Filmarea a fost postată pe Facebook, pe Grupul Şoferilor din Galaţi, şi a stârnit imediat reacţia altor conducători auto. Unii au cerut ca imaginile să fie predate poliţiştilor pentru a se deschide un dosar penal pentru tentativă de omor, iar ideea a făcut imediat trimitere la modificarea legilor justiţiei. „Proba video nu mai este probă în România. Au avut grijă de asta aleşii noştri’, a comentat unul dintre şoferi.

Sursa: adevarul.ro

Adaugă un comentariu