Marele premiu F1 din Singapore: Ambii piloţi ai Scuderiei au abandonat după primul viraj

Cursa din Singapore a început prost pentru Ferrari, cu rezultate slabe în antrenamente, însă calificările au adus o adevărată revelaţie. Locul 1 pentru Vettel şi doar locul al cincilea pentru Hamilton. Germanul avea speranţe mari ca va reveni la conducerea clasamentului general, mai ales că piloţii Red Bull aveau un tempo rapid şi părea că au resurse să ţină piloţii Mercedes la distanţă.

Într-un scenariu în care totul părea favorabil pentru Ferrari, cursa din Singapore a fost prima din istorie în noctură care avea să debuteze pe ploaie. Evident, factorul de risc a crescut, însă ceea ce s-a întâmplat imediat după start i-a surprins chiar şi rivalii celor de la Ferrari. Plecat primul din grilă, Vettel a încercat să-şi apere poziţia şi să-l blocheze din dreapta pe Verstappen, care îl avea în stânga pe Raikkonen. Finlandezul a avut un start fabulos, astfel încât i-a închis rapid olandezului spaţiul de manevră. Ce a urmat?

O coliziune între cei trei care a dus la un triplu abandon. Cel mai câştigat a fost Hamilton, care spunea înainte de cursă că are nevoie de o minune pentru a obţine un rezultat bun în Singapore. Minunea s-a petrecut în proporţie mai mare decât se aştepta, iar englezul s-a impus în ciuda celor trei Safety Car-uri şi a insistenţelor lui Ricciardo.

NOILE MAȘINI ALE POLIȚIEI de 50 de milioane de euro! Uite ce pot cumpăra! FOTO

Ce mașină conduce Cosmin Contra, noul selecționer al României

Un șofer a îndrăznit’ să-i dea flash-uri unui taximetrist! Ce a urmat a speriat pe toată lumea! | VIDEO

Toți șoferii trebuie să știe asta! Cum se conduce corect o mașină!

Dacia Duster – primele poze cu interiorul!

Adaugă un comentariu