Mercedes pregatește lansarea lui AMG A35

Mercedes-AMG obișnuiește să ne arate imagini cu noile modele pe social media.

Așa este cazul și lui Mercedes-AMG A35. Acesta va fi noul membru al familiei AMG și va fi situat în gama clasei A între A250/A250 4Matic și A45 AMG.

Citește și:

ANAF verifică toate mașinile second-hand aduse în țară

Un șofer a găsit soluția perfectă la problema lipsei locurilor de parcare din București

Prima mașină de serie disponibilă fără oglinzi laterale

Ministrul Mediului oferă noi detalii despre noua taxă auto

Cât vei plăti ca să mergi pe autostrada Brașov-Comarnic?

Ți-ai pierdut permisul? Iată ce poti face pentru a-l recupera în cel mai scurt timp!

 

Imaginile postate de Mercedes-AMG pe social media ne oferă o nouă perspectivă asupra micului AMG. Din fotografii putem observa culoarea – cel mai probabil Solar Beam Yellow Metallic, precum și elementele sportive pe care suntem încântați să le vedem pe toate modelele AMG de la Mercedes.

Modelul va fi oferit exclusiv cu tracțiune integrală și va putea fi configurat împreună cu o cutie automată cu dublu ambreiaj cu șapte rapoarte. Cel mai probabil, motorul va fi tot cel de pe versiunea de top, A45 AMG, dar va avea mai puțină putere.

Zvonurile ne spun că ar putea avea în jur de 300 CP. Astfel va concura direct cu rivali precum Audi S3 Sportback, BMW M140i și Volkswagen Golf R.

Mercedes-AMG A35 va avea o grilă frontală diferită de cea a lui AMG A45. Acesta din urmă fiind dotat cu o bară față cu un model mai agresiv, numită Panamericana. Aceasta este rezervată modelelor de top de la Mercedes-AMG.

La interior nu ne așteptăm la schimbări foarte mari față de modelul standard. Cel mai probabil, Mercedes va adăuga scaune sport cu suport lombar crescut precum și diferite embleme AMG presărate în anumite locuri. Pe lista de opțiuni ar trebui să se afle un pachet suplimentar de performanță care va oferi suspensii modificate, un șasiu întărit și frâne ceva mai mari.

Ne așteptăm ca lansarea oficială să aibă loc foarte curând, mai devreme decât Salonul Auto de la Paris 2018.

Adaugă un comentariu