Englezii au cea mai bună metodă de a scăpa de stresul lui 2020 (VIDEO)

Pe partea de entertainment, 2020 nu a fost chiar cel mai distractiv an. Un grup de englezi a găsit o metodă inedită de a scăpa de stresul acumulat.

Citește și:

SUV made in Rusia: Uran avea motor de tanchetă militară

Rivian R1T este prima mașină din lume care poate întoarce ca un tanc: în loc (VIDEO)

Bentley Ultratank, cel mai elegant tanc din toate timpurile

Dacă DACIA construia tancuri, așa ar fi arătat

Timpul trece repede atunci când te distrezi, tocmai de asta ni s-a părut cu 2020 nu se mai termină niciodată. Și am vrea să vorbim despre el la trecut, însă la cum s-au întâmplat lucrurile până acum, încă nu îndrăznim să spunem că am scăpat de el. Oricât de înțelegători și de calculați am fi fost în lunile ce au trecut, inevitabil am acumulat stres, de care unii dintre noi nu știm cum să scăpăm.

În întâmpinarea englezilor care se confruntă cu această problemă au venit băieții de la ScrapCarComparison, care propun o metodă inedită de refulare: prin distrugere. De altfel, este cea mai plăcută dintre metode, mai ales dacă știi că nu trebuie să înlocuiești ce ai stricat. În cazul acestui „tratament’, tot ce trebuie să faci este să ai chef să tragi cu arma în mașini, sau, chiar mai bine, să le nivelezi cu un tanc. Există cineva care ar refuza așa ceva?

Din păcate, programul de tratament prin distrugere este disponibil doar în UK. Sperăm însă că va veni cineva cu o idee similară și la noi în țară. Am fi primii pe listă!

Adaugă un comentariu

Articole similare