Mona Lisa prinde viață cu noul asistent personal al BMW

BMW a readus-o pe Mona Lisa la viață la Paris, chiar în piața din fața Centrului Georges-Pompidou.

Marca germană a construit un panou de dimeniuni generoase, echipat cu un ecran aproape la fel de mare și în fața căruia se află un microfon. Cei care treceau prin fața structurii de zece metri înălțime și 7.5 metri lățime puteau să îi pună întrebări lui Mona Lisa, iar aceștia primeau răspunsul direct pe ecranul integrat în această structură.

Citește și:

Dacia Duster are un nou motor pe benzină

Samsarii câștigă 45 de milioane de euro pe an din măsluirea kilometrajului

Noi licitații ANAF: BMW Seria 3 și VW Golf la preț de smartphone

Carburanții își schimbă denumirile din 12 octombrie

O metodă inedită ca să scapi de punctele de penalizare de pe permis

Porsche renunță la motoarele diesel

ANAF verifică toate mașinile second-hand aduse în țară

 

Cei de la BMW au creat această structură special pentru noul lor Asistent Personal Inteligent, un sistem care va fi integrat în unitatea multimedia a modelelor sale începând cu luna martie 2019. Ecranul LED de 75 de metri pătrați avea capacitatea de a muta privirea lui Mona Lisa înspre cei care îi puneau întrebări, iar asistentul respectiv vorbea Franceză, Germană și Engleză. Desigur, fiind vorba despre o reclamă, cei de la BMW nu au lăsat asistentul lor singur în lume, ci au apelat la actori pentru

Noul BMW Seria 3 va fi oferit și el cu acest sistem , tot din luna martie 2019, iar acesta va putea să pună în aplicare comenzile vocale dictate de șofer, în limita capacităților tehnice. Spre deosebire de alți asistenți personali, acesta poate primi un nume ales de utilizator.

Alte funcții includ posibilitatea de a-i explica șoferului cum funcționează anumite elemente tehnologice ale vehiculului, modificarea temperaturii de la sistemul de climatizare, stabilirea unei noi destinații în unitatea multimedia și altele.

Adaugă un comentariu