Nissan Qashqai primește un motor de 1.33 litri

Nissan Qashqai primește o nouă motorizare alimentată cu benzină. Vorbim despre un motor turbo de 1.33 litri care a debutat deja în gamele Renault și Mercedes-Benz.

Unitatea va fi lansată în noiembrie, iar Qashqai primește motorul de 1.33 litri în două versiuni de putere. Modelul de bază are 140 CP și 240 Nm și poate fi comandat doar cu o transmisie manuală cu șase trepte.

Citește și:

Atenție, cresc amenzile! Cât va fi punctul de amenda din ianuarie?

5 sfaturi esențiale pentru conducerea pe timp de ceață

Carburanții își schimbă denumirile din 12 octombrie

O metodă inedită ca să scapi de punctele de penalizare de pe permis

Șoferii începători ar putea rămâne fără permis mai ușor

Porsche renunță la motoarele diesel

WTLP pune piedică vânzărilor de hibride plug-in

ANAF verifică toate mașinile second-hand aduse în țară

 

Agregatul are injecție directă, distribuție variabilă și filtru de particule. După cum am menționat deja, a fost dezvoltat alături de concernul Daimler, partenerii Alianței Renault-Nissan. Aceeași unitate, dar cu alte versiuni de putere, va fi oferită și în gama Dacia Duster.

Între timp, varianta de top a motorului de 1.332 centimetri cubi a lui Nissan Qashqai se bucură de 160 CP și poate fi echipată atât cu o transmisie automată cu șapte trepte și două ambreiaje, cât și cu o manuală cu șase trepte.

Nissan Qashqai 1.33 nu va fi oferit cu tracțiune integrală. Prețul noii variante va fi anunțat pe măsură ce ne apropiem de debutul său comercial.

Adaugă un comentariu