Noul Defender: primele imagini oficiale ale off-roader-ului de la Land Rover

Noul Defender va fi prezentat oficial în cea de-a doua parte a anului curent, dar până atunci avem o galerie foto oficială cu prototipul în timpul testelor off-road.

Land Rover a anunțat și că noul Defender va fi comercializat și în Statele Unite ale Americii. La fel ca pentru piața europeană, noul Defender va ajunge în reprezentanțele mărcii britanice în anul 2020. Odată cu lansarea în SUA, noul Defender va sosi și în Canada, o altă țară unde acest model are potențialul de a obține vânzări consistente.

Citește și…

Michael Schumacher împlinește 50 de ani! Ce mai face campionul?

Peste 40 de mașini, vandalizate de doi copii. Cine plătește pagubele?

Numărul mașinilor furate a crescut cu 70% în 2018, față de 2017

Sistemul de semaforizare din Capitală, accesat ilegal!

Noi defecţiuni la autobuzele Otokar, cumpărate de Gabriela Firea

Prins de radar cu 174 de km/oră în Galați

Tesla vine în România!

Cel mai tare video cu mașini al anului!

Record în România: cea mai lungă distanță parcursă cu o mașină electrică

Două localități sunt conectate de o șosea spectaculoasă

Șoferii români au circulat cu viteze excesive și în perioada sărbătorilor

 

Englezii de la Jaguar Land Rover afirmă că noul lor off-roader va fi cel mai capabil produs al lor pe teren accidentat și l-au testat deja la temperaturi extreme în SUA, precum și la altitudini de până la 4.000 de metri. Scopul acestor teste este, ca de obicei, de a se asigura că vehiculul se comportă optim indiferent de temperatura exterioară și de altitudinea la care este condus.

Asemenea teste sunt efectuate pentru fiecare automobil nou-lansat, incluzând aici atât facelift-uri, cât și noi generații de mașini. Este o practică standard în industria auto, datând încă de la primele automobile construite vreodată.

Odată ce aparatele de fotografiat au devenit mai ușor de achiziționat, prototipurile diverselor modele testate de constructorii auto au început să apară prin presă fără acordul producătorilor. Pentru a răspunde acestei tendințe duse la un nou nivel odată cu telefoanele mobile capabile să facă poze, diverși producători de automobile au început să publice, la rândul lor, fotografii-spion cu aceste prototipuri. Evident, sunt camuflate, dar au rolul de a atrage atenția publicului asupra dezvoltării unui nou model, așteptat de un număr însemnat de fani.

Știam deja că noul Land Rover Defender va avea un design schimbat complet, precum și un interior la standardele anului 2019, iar motorizările sale vor fi, cel mai probabil, din noua gamă Ingenium a celor de la Jaguar Land Rover.

O schimbare notabilă va fi făcută prin trecerea la o suspensie independentă și la un motor turbodiesel de 2.0 litri. Nu sunt excluse viitoare versiuni hibride și chiar electrice ale lui Defender, dar acestea nu au fost confirmate încă de oficialii producătorului din Regatul Unit.

Adaugă un comentariu