O țară din UE interzice complet folosirea telefoanelor mobile în mașină

Utilizarea telefoanelor mobile în maşini, chiar şi când acestea sunt oprite sau staţionate în altă zonă cu excepţia parcărilor, poate duce la suspendarea permisului de conducere în Franţa.

GESTUL pe care mulți în fac la volan VA FI SANCȚIONAT CU O AMENDĂ DE 1200 DE LEI!

PRIMA FABRICĂ AUTO DIN ROMÂNIA care SE ÎNCHIDE!

Noua mașină a lui ȚIRIAC costă 630.000 DE EURO!

Conform unei decizii luate în februarie de Înalta Curte, şoferii din Franţa au interdicţie la utilizarea telefoanelor mobile nu doar atunci când conduc, ci şi când maşinile sunt trase pe dreapta iar motorul este oprit, cu excepţia situaţiei în care autovehiculul se află într-o parcare special amenajată.

Ai idee CÂT CÂȘTIGĂ UN POLIȚIST în România? Nu te așteptai la SUMA ASTA!

CUM TE PĂCĂLESC SAMSARII când cumperi o mașină!

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

În cazul încălcării acestei dispoziţii legale, şoferilor li se poate suspenda pe loc permisul de conducere, o pedeapsă mult mai aspră faţă de măsura anterioară care prevedea sancţionarea şoferilor indisciplinaţi cu puncte de penalizare şi amendă.

Când va intra în vigoare NOUA TAXĂ! Într-un fel sau altul, TOȚI O VOM PLĂTI!

Ce a văzut un fermier pe terenul său în urma unei plimbări cu mașina. Nu mi-a venit să cred!’

Singura excepţie se referă la situaţia în care autovehiculul s-a defectat sau când a fost implicat într-un accident, potrivit noii dispoziţii.

Sursa: digi24.ro

Șase din zece șoferi români vorbesc la telefonul mobil în timp ce se află la volan, fără a utiliza dispozitive handsfree arată rezultatele unui sondaj de opinie realizat în mediul online.

Adaugă un comentariu