Pasajul de la Domnești nu a primit bani în proiectul de buget pe 2018

Pasajul rutier suprateran de la Domnești peste Centura Capitalei, unul dintre proiectele critice pentru fluidizarea traficului într-o zonă sufocată de trafic de tranzit și local, nu a primit nici un leu în proiectul de buget pe 2018 aprobat de Guvern și trimis Parlamentului spre aprobare. 

Se modifică impozitul! Cine va plăti mai mult și cine mai puțin!

Samsar prins de client! A scos la vânzare o mașină, dar a uitat să modifice pozele….

Taierea finantarii vine in contextul in care contractul este semnat de mai bine de sapte luni, dupa ce si asa licitatia a durat peste doi ani, o intarziere incredibila pentru un proiect esential din zona Capitalei.

Darea în plată se va aplica şi pentru cei cu leasing auto

Înlocuirea timbrului de mediu ar putea avea loc începând din martie 2018

În proiectul de buget pe 2018 al Ministerului Transporturilor, aprobat de Guvern si transmis spre aprobare in Parlament, proiectul pasajului de la Domnesti nu are nici un leu alocare pe credite bugetare pe anul 2018Abia pentru 2019 este preconizata o alocare de 68 milioane de lei.

Contractul pentru proiectarea si executia pasajului rutier de la Domensti peste Centura Capitalei a fost semnat inca din luna mai 2017, dupa mai bine de doi ani in care autoritatile s-au chinuit sa duca la bun sfarsit licitatia publica.

Contractul a fost semnat cu asocierea Straco-Comnord-Specialist Consulting pentru suma de 91,5 milioane de lei. Contractul are ca termene 3 luni pentru proiectare si 24 de luni pentru executie.

Sursa: hotnews.ro

 

    Titi says:

    Pasajul Domnesti nu se va construi din urmatoarele motive: 1. Toți banii se investesc pe intrarea A3 deoarece investitorii sunt nasul si cu finul. 2. Dau valoare tuturor terenurilor de jur împrejur. Asta înseamnă să plătim taxe si impozite in continuare toți cei ce locuiesc in vestul orașului. Aceasta este o părere personală pe care am dedus-o din spatiul public. Multumesc.

Adaugă un comentariu

Articole similare