Un tuner francez construiește ceva unic: un Porsche cu motor HEMI V8

Cine s-ar fi gândit că un Porsche 911 decapotabil ar putea să primească un propulsor HEMI V8 în față? Nu, această poveste nu se petrece în Statele Unite, ci în Franța, unde echipa Danton Arts Kustoms încearcă imposibilul.

Fotografiile cu autoturismul ]n cauză au fost postate pe o rețea de socializare și arată un Porsche 911 decapotabil, generația 997, care a făcut loc unui propulsor HEMI în partea frontală. Nu putem spune că motorul a încăput sub capota, deoarece partea superioară a acestuia se va afla în bătaia directă a vântului, asemenea hot rod-urilor americane.

Din moment ce motorul boxer cu șase cilindri a fost demontat din spate, francezii au mână liberă în ceea ce privește designul posteriorului. Din fericire, proiectul are deja un ideal randat, sub forma lucrărilor designerului YasidDesign.

Citește și:

Dacă îți vinzi mașina, autoritățile îți vor înapoia o parte din banii plătiți pe rovinietă

Restituirea taxelor auto – Ministrul Finanțelor anunță un nou termen

Pericolele utilizării telefonului la volan explicate de Adrian Grigore

Călătorie virtuală în timp – Cum arăta o plimbare cu mașina prin București în 1993

Autostrada Soarelui arată ca după bombardament! „Dacă era motociclist, își pierdea viața

Depășire extrem de periculoasă, filmată cu camera de bord – „Alooo, poliţia, unde sunteţi?

Căruță scăpată de sub control, în Bacău! Caii galopează pe cont propriu, pe șosea

 

Artistul a comentat următoarele: multe lucruri urmează să se întâmple în atelierul Danton Arts Kustoms. Până atunci, sunt mândru că o altă creație de-a mea va fi adusă la viață. Da, să vă țineți bine pentru că acest Porsche 997 va fi ceva cu adevărat special'.

Imaginile digitale realizate de artist prezintă o creație unicat, o mașină extrem de lată, care dispune de un spoiler imens în partea din spate și de un rollcage impresionant.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre acest proiect ieșit din comun puteți să vizitați pagina oficială de Instagram a tunerului Danton Arts Kustoms, iar dacă apreciați munca artistului YasidDesign, puteți vizita pagina sa oficială aici.

Adaugă un comentariu