Pot păți ceva șoferii care îți pun frână în față pentru “a-ți da o lecție”? Ce spun autoritățile!

Șicanările în trafic sunt la ordinea zilei. Mai nou, multe mașini au montate pe bord camere de luat vederi, menite să surprindă eventualele incidente din trafic. Totuși, pot păți ceva șoferii recalcitranți care calcă frâna pentru “a da o lecție” celorlalți participanți la trafic?

Ce le pregătește Waze utilizatorilor săi. Ce se va întâmpla cu motocicliștii și cu cei care caută un loc de parcare

“Răzbunarea” multor conducători auto în trafic este să pună frână bruscă în fața “rivalului” pentru a-i arăta superioritatea celui cu care se războiește. Cei care recurg la astfel de gesturi nu par să se teamă nici de camere de luat vederi și nici de poliție, întrucât legea, pare, la prima vedere să-i acopere.

“Deocamdată nu se poate face nimic împotriva acestor șoferi, chiar dacă există o cameră de luat vederi care poate filma un eventual incident”, a declarat un polițist de la circulație pentru auto-bild.ro.

Acesta a adăugat: “Dacă însă în urma unei șicanări se produce un accident și sunt și victime, atunci se ia în calcul proba camerei de luat vederi. În plus, dacă există și martori că unul dintre șoferi a produs accidentul în mod deliberat, acesta va răspunde în fața legii”.

De ce o Toyota Corolla costă în Singapore cât un BMW Seria 5

Garaj de vânzare în Dorobanți la preț de garsonieră. Iată pe ce dai 32.000 de euro

Omul legii a încheiat: “Există un proiect de lege în care șoferii agresivi ar putea avea de pătimit. Astfel, pe viitor, frânarea bruscă în mod repetat poate constitui comportament agresiv în trafic și conducătorului auto vinovat i se poate suspenda permisul pentru 30 sau 60 de zile”.

Eficient și rapid! Uite cum se ridică mașinile în Turcia | VIDEO

Va fi permis să depășim pe linie continuă! Vezi în ce condiții!

S-a făcut sens giratoriu la intersecția dintre Dimitrie Pompeiu și Șoseaua Petricani

 

    rodax says:

    cei care iti pun frana in fata sunt fraieri pentru ca se intarzie si pe ei.mai deranjanti sunt cei care dau flashuri din spate pt. ca trebuie sa le faci loc.

    Gigi says:

    Sa instaleze camere de luat vederi si reglementari legale de tragere la raspundere a vinovatilor. sa fie taxata oricegreseala in trafic : incadrare pe banda gresita, oprire/stationare neregulamentara, depasiri interzise, paracri in intesectii sau sensuri giratorii…etc Doar cand simte la buzunar stie romanul sa respecte legea, altfel…..trebuie pus cate un politist in spatele fiecarui conducator auto.

Adaugă un comentariu