Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit cu reprezentanţii Ford

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit vineri, la Palatul Victoria, cu o delegatie a companiei Ford condusa de vicepresedintele Andrew McCall.

Premierul a menţionat ca infrastructura este una dintre cele trei priorităţi, iar Guvernul se axează asupra accelerării proiectelor de infrastructură rutieră.

“Suntem constienti de faptul ca dezvoltarea infrastructurii este benefica nu doar pentru o investiţie anume, ci şi pentru dezvoltarea României”, a spus premierul Mihai Tudose.

“Ford îşi pastrează angajamentul de a cauta oportunitati pentru a construi si alte produse la Craiova si pentru a utiliza mai bine capacitatea de productie a fabricii noastre. Este foarte important sa lucram impreuna cu Guvernul Romaniei pentru a ne asigura ca fabrica din Craiova ramane competitiva la nivel global pe masura ce avansam cu planurile noastre din Romania”, a declarat Andrew McCall.

Ford a început oficial producția noului EcoSport în luna octombrie 2016. Pentru a sprijini volumul de muncă în creștere, la fabrica de la Craiova au fost angajați în plus 1700 de operatori de bază și personal calificat în cursul acestui an. În acest moment, Ford România are 4200 de angajați.

Adaugă un comentariu