Prețuri în România: noul SUV electric Audi e-tron

Constructorul de la Ingolstadt a dezvăluit prețurile de achiziție ale SUV-ului electric Audi e-tron pentru piața din România. Listele de precomandă au fost deschise încă din vara anului trecut, iar numărul total de unități alocate pentru România este de 50.

În România, Audi e-tron poate fi comandat în două variante de echipare, Basic și Advanced. Versiunea Basic are un preț de pornire de 81.539 euro și dispune de faruri cu tehnologie LED, jante de aliaj cu diametrul de 19 inchi, suspensie pneumatică, pachetul Audi Pre Sense City, senzori de parcare față-spate, cruise control cu limitator de viteză, hayon cu deschidere automată și unitate media cu display de 10.1 inchi.

Versiunea Advanced pornește de la 83.187 de euro și include pachetul exterior advanced (vopsire în contrast) și jante de 20 inchi.

Clienții își pot personaliza autoturismul cu ajutorul listei lungi de echipamente opționale. Vopseaua metalizată costă 1.132 de euro, versiunea superioară a instrumentarului de bord adaugă un preț suplimentar de 171.36 euro, iar farurile Matrix LED încă 1.643 de euro.

Audi e-tron este primul autoturism comercializat unde oglinzile convenționale pot fi înlocuite cu două camere exterioare. Acestea afișează imaginile pe două ecrane OLED cu diagonala de 7 inchi situate în fețele de uși. Prețul acestei opțiuni este de 1.750 de euro.

Citește și:

Uite de ce a renunțat la o colecție de Lamborghini

Rabla 2019 – Când începe programul și care este prima de casare?

Românii optează tot mai rar pentru mașini second-hand

Designerul lui Bugatti Veyron va proiecta mașini pentru Rolls-Royce

Modelele Dacia comercializate în România primesc ediția limitată Techroad

7 din 10 șoferi regretă că au cumpărat o mașină electrică

Primul cuplu căsătorit care câștigă un rally raid la Cupa Mondială

 

Clienții care doresc un sistem head-up display trebuie să plătească în plus 1.575 de euro, iar încălzirea pentru scaunele din față și cele din spate costă 861 de euro. Clienții care vor să experimenteze luminile ambientale color trebuie să scoată din buzunar încă 683 de euro, iar sistemul audio Bang & Olufsen adaugă încă 1.304 euro la prețul total.

Dacă adăugăm și trapa panoramică (1.688 de euro) alături de dotările opționale menționate mai sus, prețul total al primului SUV electric din gama Audi depășește cu ușurință pragul celor 100.000 de euro.

Indiferent de echiparea aleasă, Audi e-tron dispune de două motoare electrice care oferă o putere maximă totală de 408 CP și un cuplu maxim de 664 Nm (în modul Sport, timp de 10 secunde), iar în modul Drive, puterea maximă este de 360 CP și poate fi utilizată timp de 60 de secunde.

Noul SUV electric de la Audi este asamblat în Forest, Belgia și dispune de un acumulator cu o capacitate brută de 95 kWh. Astfel, autonomia maximă ajunge la 417 km, valoare măsurată conform ciclului de testare WLTP. Lungimea autoturismului este de 4.901 mm, lungimea de 1.935 mm, iar înălțimea de 1.616 mm (cu 43 mm mai scund decât Audi Q5). Masa proprie este considerabilă și se situează în jurul valorii de 2.560 kg.

Adaugă un comentariu