Modelele Dacia comercializate în România primesc ediția limitată Techroad

La începutul lunii martie, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, producătorul român a prezentat, în premieră, seria limitată Dacia Ultimate. Acestea sunt de acum disponibile și în România, dar sub alt nume.

Mai precis, Ediția limitată Techroad vine cu o serie de modificări și accente pentru a aduce un plus de personalitate pentru Duster, Logan dar și modelele Stepway: Sandero, Logan MCV, Dokker și Lodgy.

Clienții români care aleg un model din ediția limitată Techroad vor beneficia de o suită întreagă de dotări. Toate modelele vin în standard cu senzori de parcare și cu o cameră pentru mersul în marșarier. De asemenea, unitatea multimedia Media Nav este acum compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

Seria limitată aduce și două nuanțe de culoare. Vorbim despre Rouge Fusion și Gris Highland. Pe lângă acestea, mașinile mai primesc și accente roșii. La exterior, acestea pot fi întâlnite pe capacele oglinzilor, (care acum sunt în culoarea Dark Brilant) și în centrul jantelor (de 17 inchi de la Duster și 16 inchi de la restul gamei).

Citește și:

VIDEO – Polițist român, filmat în timp ce conduce cu piciorul

Mărturisirile lui James May – De ce a fost tentat să-l ucidă pe Jeremy Clarkson

Cum arată Ford Puma, al doilea SUV produs la Craiova?

Șofer de „WOLZVAGIN, invitat la Poliția Locală printr-un mesaj jenant

Țara în care 7 din 10 șoferi regretă că și-au cumpărat o mașină electrică

Claudiu Manda a rămas fără permis – Senatorul PSD circula cu 125 km/h în localitate

 

La interior, autoturismele echipate cu pachetul Techroad beneficiază de accente roșii pe aeratoare, pe consola centrală, iar tapițeria vine într-o schemă nouă de culori.

Prețurile de achiziție pentru noua ediție limitată nu sunt semnificativ mai mari decât actuala versiune de top. În cazul lui Duster, prețul de pornire al versiunii SL Techroad (în cazul unei echipări cu noul propulsor 1.3 TCe cu 150 CP) este de 16.450 de euro (cu TVA inclusă).

În cazul lui Sandero Stepway, prețul versiunii SL Techroad cu motor pe benzină TCe 90 pornește de la 12.100 de euro, iar la Logan, cu același motor, prețul pornește de la 10.600 de euro.

Dacia Logan MCV SL Techroad cu propulsor TCe 90 adaugă 100 de euro în plus (12.950 euro) față de versiunea Stepway Prestige dotată cu același propulsor.

În cazul modelelor Dokker și Lodgy în echipare SL Techroad, prețurile pornesc de la 13.400 de euro, respectiv 14.050 de euro, dacă potențialii clienți aleg propulsorul SCe 102.

Adaugă un comentariu