Prețuri în România: Noul Porsche 911

Au trecut 54 de ani de la lansarea primului Porsche 911, iar designul iconic rămâne ușor de recunoscut. Generația 992 a debutat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles de anul trecut și acum este gata pentru a fi comandată de fanii înstăriți din România. Noul Porsche 911 poate fi comandat în atât în varianta standard cât și echiparea cu plafon retractabil din stofă, 911 Cabrio.

Toate variantele comercializate primesc același propulsorul boxer biturbo cu o capacitate de 3.0 litri. Puterea maximă ajunge la 450 CP, iar transmisia automată PDK cu opt trepte este oferită în standard. În România, noul Porsche 911 pornește de la 125.756 euro. Acest preț face referire la varianta Carrera S care vine cu tracțiune spate.

Clienții care doresc un sistem de tracțiune integrală trebuie să scoată din buzunar încă 7.800 de euro pentru Carrera 4S.

În configurator se poate alege și varianta decapotabilă de la 140.115 euro pentru versiunea cu tracțiune spate și 147.940 euro pentru cea cu tracțiune integrală.

Citește și:

Uite de ce a renunțat la o colecție de Lamborghini

Rabla 2019 – Când începe programul și care este prima de casare?

Românii optează tot mai rar pentru mașini second-hand

Designerul lui Bugatti Veyron va proiecta mașini pentru Rolls-Royce

Modelele Dacia comercializate în România primesc ediția limitată Techroad

7 din 10 șoferi regretă că au cumpărat o mașină electrică

Primul cuplu căsătorit care câștigă un rally raid la Cupa Mondială

 

În cazul versiunii Cabrio, plafonul retractabil are o operare mai rapidă decât în cazul predecesorului. Plafonul din pânză poate fi ridicat sau coborât în doar 12 secunde, mulțumită noului sistem hidraulic, și dispune de o structură din materiale ultra-ușoare.

Acoperișul se poate opera până la viteza de 50 de kilometri la oră, iar atunci când se află în poziția coborâtă, un deflector de vânt se ridică în spatele pasagerilor pentru a reduce curenții de vânt din habitaclu.

Clienții își pot personaliza propriul autoturism cu ajutorul listei lungi de dotări opționale. Cele mai importante opțiuni sunt reprezentate de sistemul de suspensie adaptivă Porsche Dynamic Chassis Control (3.350 de euro) și de Porsche Active Suspension Management (980 de euro).

De asemenea, clienții pot alege pachetul Sport Chrono pentru 2.420 de euro, sistemul de frânare cu discuri din carbon ceramic (9.300 de euro), sistemul Night Vision (2.430 de euro) sau unitatea media cu difuzoare semnate de Burmester (4.800 de euro).

Adaugă un comentariu