Prințul Filip, pus sub acuzare? Ce spune femeia pe care a rănit-o în accident

Prințul consort Filip, Duce de Edinburgh, ar putea fi urmărit penal în urma accidentului în care a fost implicat pe 17 ianuarie. Una dintre femeile vătămate, Emma Fairweather, îl critică pe ducele de 97 de ani și insistă să fie tras la răspundere.

Femeia în vârstă de 45 de ani, care s-a ales cu o încheietură fracturată în urma impactului, critică dur felul în care Prințul Filip a gestionat întreaga situație după producerea accidentului. Aceasta susține că ducele nu s-a interesat de starea victimelor și nici nu le-a contactat personal ulterior.

Fairweather se declară profund tulburată de eveniment și se simte nedreptățită: „Trebuie să fim trataţi la fel. Eu simt că experienţa lui nu a fost la fel ca a mea’. În plus, femeia insistă că rangul ducelui nu ar trebui să îl scutească de urmărirea penală: „Prinţul Filip ar trebui pus sub acuzare!’.

 

Citește și:

Caracatița de parbriz, noua măsură împotriva șoferilor care parchează neregulamentar

Chinezii atacă segmentul SUV coupé

Boxele acestei mașini se aud de la 5 km distanță

Germania și-ar putea lua adio de la autostrăzile fără limită de viteză

De-asta nu putem avea șosele sigure în România

Mick Schumacher a semnat cu Ferrari

De ce șoselele nu crapă de frig în țările dezvoltate

Românii nu învață pentru examenul auto

 

Potrivit publicației The Independent, Prințul consort Filip a fost orbit temporar de razele soarelui în timp ce intra pe drumul A149, motiv pentru care nu a văzut autoturismul Kia cu care s-a ciocnit. Range Rover-ul ducelui s-a răsturnat, dar șoferul a scăpat nevătămat. De cealaltă parte, șoferița în vârstă de 28 de ani s-a ales cu mai multe tăieturi, pasagera din dreapta – Emma Fairweather – și-a fracturat încheietura, iar băiatul de 9 luni de pe bancheta din spate nu a suferit nicio leziune.

La două zile după accident, pe 19 ianuarie, Prințul Filip a fost surprins la volanul unui Land Rover Freelander. Acesta conducea neînsoțit, fără a purta centura de siguranță, în satul Sandringham (Norfolk), unde locuiește pe timpul iernii împreună cu Regina Elisabeta a II-a.

Emma Fairweather cataloghează această revenire a ducelui drept „extrem de insensibilă şi nepoliticoasă’, precizând că este necesară o „perioadă de analiză’ în care prințul să reflecte asupra accidentului produs.

În urma coliziunii de pe 17 ianuarie, Prințul Filip a fost testat cu aparatul etilotest și a fost supus unei examinări oftalmologice, pentru a se stabili dacă este într-adevăr apt pentru a conduce. Conform jurnaliștilor britanici, acesta a trecut ambele probe.

Poliţia din Norfolk a demarat o anchetă în acest caz și urmează să ia măsurile necesare.

Headlines read- Prince Philip Crashes Car’.Ive diagnosed the problem. The steering wheel is on the wrong side of the car!

Publicată de Rey Tee pe Vineri, 18 ianuarie 2019

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/ITV News

Adaugă un comentariu