Acum poți conduce pe șoselele României într-un celebru joc pe calculator

O parte dintre șoselele României au fost incluse în cel mai nou pachet de expansiune al unui celebru joc pe calculator. Nu este vorba despre GTA: Bucharest City, așa cum poate mulți și-ar fi dorit, ci despre Euro Truck Simulator 2.

SCS Software, compania care în 2012 lansa mult așteptatul Euro Truck Simulator 2, anunță acum că va lansa un pachet de expansiune a jocului. Intitulată „Road to the Black Sea’ (Drumul către Marea Neagră), actualizarea va îmbogăți peisajul virtual cu numeroase șosele din România, Bulgaria și regiunea europeană a Turciei (Tracia Răsăriteană).

În a doua parte a acestui an, șoferii din Euro Truck Simulator 2 își vor putea extinde companiile și vor putea livra mărfuri în România, țară cunoscută pentru regiunea împădurită a Transilvaniei și pentru Munții Carpați; Bulgaria, cu terenul său variat și litoralul la Marea Neagră, precum și regiunea Tracia a Turciei, care reprezintă poarta către cel mai mare oraș al Europei, Istanbul‘, anunță SCS Software într-un comunicat oficial.

Creatorii simulatorului de șofat precizează că pachetul de expansiune nu va introduce doar șosele, ci și obiective turistice pe care le vom putea admira din mers: „De la micuțele sate din zona rurală până la marele și agitatul Istanbul, aceste trei țări abundă în istorie, arhitectură unică și monumente precum Castelul lui Dracula din România. Veți vedea toate acestea de-a lungul călătoriilor voastre înspre Marea Neagră‘.

Șoselele României, într-un joc pe calculator – Când le vom putea străbate virtual?

 

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

În final, SCS Software precizează vag că pachetul de expansiune „Road to the Black Sea’ va fi lansat către finalul acestui an, fără a preciza o dată concretă sau prețul actualizării.

Apropo de infrastructura României, reamintim faptul că – potrivit celor mai recente date furnizate de Institutul Național de Statistică – o treime dintre șoselele noastre sunt neasfaltate.

Adaugă un comentariu