Skoda Kodiaq GT: Un SUV-Coupe doar pentru China

Skoda Kodiaq GT este cel mai nou membru al familiei de modele din Mlada Boleslav.

Kodiaq GT este un SUV cu siluetă de coupe, adică urmărește tendințele din industrie, dar va fi oferit doar pe piața din China. Respectiva țară este cea mai mare piață auto din lume, iar SUV-urile sunt deosebit de populare în China, împreună cu berlinele.

Citește și:

Program de vouchere de 9000 de lei pentru mașini noi

Neatenția la volan e sport național

România a surclasat Germania și Spania la FIA Hill Climb Masters

Ce pățești dacă vorbești la telefon în timp ce conduci?

De ce trebuie să rotim anvelopele la schimbul periodic?

Salonul Auto București și Accesorii 2018 și-a deschis porțile! Galerie foto exclusivă

Mercedes-Benz C300de: consum mixt de doar 1.6 l/100 km

Amendă de 800 de milioane de euro pentru Audi

 

Transformarea lui Kodiaq în Kodiaq GT s-a făcut prin păstrarea părții frontale a lui Kodiaq, dar prin modificarea liniei plafonului, a profilului și a posteriorului. Tot în partea din spate, remarcăm un set de stopuri mai agresive decât cele alel ui Kodiaq și eliminarea siglei Skoda în favoarea unui set  de litere care formează numele mărcii.

Interiorul prezintă mici modificări față de modelul Kodiaq, iar sistemul Digital Cockpit va fi oferit și în dotarea sa. Există și tempomat adaptiv, sistemul Front Assist și sistemul de monitorizare a unghiului mort.

Pentru că este oferit doar în China, nu este relevant pentru noi prețul lui Skoda Kodiaq GT. Știm însă că va fi oferit doar cu motorizări alimentate cu benzină. Chinezii vor avea la dispoziție un motor 2.0 turbo, de 186 sau 220 CP, care va fi cuplat unei transmisii automate cu șapte trepte și cu tracțiune integrală.

Adaugă un comentariu