Skoda Kodiaq RS își arată farurile Full-LED în ultimul teaser

Înaintea Salonului Auto de la Paris, Skoda ne arată câteva elemente cheie ale lui Kodiaq RS în ultimul teaser publicat de aceștia pe canalul oficial de Youtube al mărcii din Cehia.

Se pot observa clar farurile Full-LED care vor fi standard pe varianta RS.

Citește și:

ANAF verifică toate mașinile second-hand aduse în țară

Un șofer a găsit soluția perfectă la problema lipsei locurilor de parcare din București

Prima mașină de serie disponibilă fără oglinzi laterale

Ministrul Mediului oferă noi detalii despre noua taxă auto

Cât vei plăti ca să mergi pe autostrada Brașov-Comarnic?

Ți-ai pierdut permisul? Iată ce poti face pentru a-l recupera în cel mai scurt timp!

 

În acest clip, Skoda ne mai prezintă câteva cadre cu procesul de producție, evacuarea, diversele embleme vRS care apar pe mașină și precum și jantele cu design agresiv. În videoclip se mai prezintă și o culoare exclusivă pentru Kodiaq RS și anume Race Blue.

Pe lângă farurile full-LED care sunt disponibile în standard, clienții mai primesc și opțiunea de Virtual Cockpit. Vorbim despre ecranul așezat în locul ceasurilor clasice, care a fost modificat special pentru varianta RS a lui Kodiaq. Acesta oferă o temă grafică care are un fundal care imită fibra de carbon și are un al cincilea mod 'Sport', care afișează turometrul și vitezometrul în mijloc.

Kodiaq RS este primul model Skoda care include opțiunea Dynamic Sound Boost. Sistemul are rolul de a accentua sunetul produs de motor și de a provoca 'o experiență captivantă și emoționantă pentru șofer' declară oficialii Skoda. Totuși, să nu uităm că acest sunet produs de difuzoarele sistemului audio este fals.

Amintim că SUV-ul este propulsat de cel mai puternic motor diesel care a existat vreodată în gama producătorului ceh. Unitatea 2.0 TDI bi-turbo produce 240 CP și oferă un cuplu de 500 Nm. De asemenea, suspensia adaptivă și sistemul de tracțiune integrală sunt standard.

Adaugă un comentariu