Rulota aceasta pare desprinsă din filmele „Transformers”

Cu un design aparent generic, rulota SylvanSport Vast își poate schimba radical structura, pe modelul roboților din seria „Transformers’. Încăperi întregi își fac apariția din senin, demonstrând cât de ingenios poate fi organizat un spațiu restrâns.

Prezentată la ediția inaugurală a Salonului RVX din Salt Lake City (Utah), eveniment dedicat vehiculelor recreaționale, SylvanSport Vast a impresionat atât vizitatorii, cât și juriul. A fost votată cea mai bună rulotă din competiție, la categoria „Outdoor Adventure’ (Aventură în aer liber).

Cea mai impresionantă dotare a lui SylvanSport Vast este bucătăria extensibilă. Inițial ascunsă, aceasta se depliază în exteriorul rulotei, oferind posibilitatea de a găti în aer liber.

„Activarea’ bucătăriei dezvăluie o cabină de duș ascunsă în rulotă, cele două spații fiind inițial suprapuse. De asemenea, baia este dotată cu o chiuvetă pliabilă.

Spațiul compact poate fi maximizat și prin renunțarea la portbagaj. Dacă nu există nicio bicicletă sau trotinetă depozitată în spate, acest gol poate fi umplut extinzând canapeaua din zona de luat masa.

În partea frontală, regăsim un spațiu de depozitare ce poate fi încuiat, cu un volum de 510 litri. Și acesta poate fi depliat, dezvăluind un compartiment secret ce găzduiește două butelii cu propan, două baterii și o roată de rezervă.

 

Citește și:

Parcarea laterală este complet reinventată prin acest truc spectaculos

ABS pe zăpadă – Diferența dintre a frâna CU ABS și FĂRĂ ABS

Examen auto – Cum obții permisul de conducere, pentru fiecare categorie în parte

O Dacie cu motor turbo și transmisie integrală mătură tot ce îi stă în cale

ABS, TSI, ESP – Ce înseamnă aceste prescurtări auto

 

Ar fi fost și mai impresionant dacă, la capitolul propulsie, SylvanSport Vast ar fi fost urmat modelul conceptului Nissan X OPUS Camper. Acest vehicul recreațional pune accentul pe sustenabilitate, bateria sa mobilă fiind realizată din celule reciclate.

Rulota este acum disponibilă pentru precomandă, prețul de pornire fiind 50.000 de dolari (aproximativ 44.000 de Euro).

În continuare, să urmărim clipul de prezentare al rulotei SylvanSport Vast, care demonstrează concret funcționalitatea acestor opțiuni:

    BlogRulote says:

    Un model destul de interesant pentru cei care indragesc acest hobby dedicat rulotelor.

Adaugă un comentariu