VIDEO – Un taximetrist își amenință clientul cu cuțitul. Cere de 10 ori mai mult pe cursă

Un taximetrist a fost filmat de către client în timp ce gesticula furios înspre acesta, fluturând prin aer un cuțit. Șoferul îi cere pasagerului să „plătească mașina’, dar – potrivit celui din urmă – suma cerută este de 10 ori mai mare decât cea corectă.

Filmarea a fost publicată vineri, 24 mai, pe grupul de Facebook „TAXI Mizerie, Adevarata Mizerie’. În imagini vedem un șofer al unei companii bucureștene de taximetrie amenințându-și clientul cu un cuțit, la finalul cursei. Bărbatul este furios că cel pe care l-a transportat nu acceptă să îi plătească suma solicitată, deși acesta din urmă susține că a achitat valoarea afișată pe aparatul de taxare.

Furios, taximetristul insistă: „Plătește-mi mașina, băi băiatule! Ești nebun? Tu ai venit de la țară?‘. Din fericire, cearta nu a denaturat în agresiune fizică, ci șoferul s-a întors resemnat la volanul mașinii.

La finalul înregistrării video, îl auzim pe cel care filmează exclamând: „La 6 kilometri, îmi ceri 200!‘.

Calculând pe baza tarifului standard din București, acela de 1,69 lei pornirea + 1,69 lei/km, o cursă de 6 km ar trebui să coste în jur de 12 lei. Presupunând că traficul a fost aglomerat până la destinație, tariful de staționare ar putea duce prețul final până la aproximativ 20 de lei. În niciun caz 200, așa cum clientul din filmare pretinde că i-a cerut șoferul.

 

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

Din momentul publicării pe rețeaua socială, clipul video a fost vizionat de 287.000 de ori și a înregistrat 147 de comentarii. Majoritatea acestora conțin exclusiv injurii la adresa transportatorului, dar printre utilizatorii care au lăsat mesaje se numără și taximetriști.

Selecția voi o faceți, oameni buni. Sunt taximetrist de 12 ani, din asta îmi hrănesc familia și, mulțumesc bunului Dumnezeu, o fac cu brio. Dar asemenea scursuri nu au ce căuta în domeniu. Mă bucur când se ia atitudine de către voi, clienții, pentru că noi, cei corecți, ne dorim doar să muncim cinstit și să ajungem în siguranță acasă după 10-12 ore de muncă‘, comentează un internaut.

Bagă-i o plângere penală pentru amenințare cu un obiect letal‘, recomandă alt utilizator pe Facebook.

Uitel ma cum scoate cutitu la client :))) pacat ca nu e de ras.Zilele va sunt numarate TRISTILORTaxi As Bucuresti, Politia Romana

Publicată de TAXI Mizerie, Adevarata Mizerie pe Vineri, 24 mai 2019

Adaugă un comentariu