Ești mai rapid decât Tesla Autopilot? Testează-ți reacțiile în acest joc simpatic

Tesla Autopilot este unul dintre cele mai lăudate sisteme de siguranță activă din industria auto actuală. Compară-ți timpii de reacție cu el!

Citește și:

Nu e „țiplă’, dar funcționează: Te interesează o Tesla Model 3 daună totală?

Tesla schimbă jocul: va produce ventilatoare din piesele lui Model 3

Coronavirusul l-a afectat și pe Elon Musk. Află câți bani a pierdut patronul Tesla din cauza COVID-19

Tesla Cybertruck: Care sunt cei mai interesați clienți de pe mapamond?

Acest test simplu a arătat câtă „viață’ mai are bateria dintr-o Tesla Model S după 235.000 km (VIDEO)

Nu doar o dată a făcut Autopilot înconjurul lumii în presă. Uneori, pentru că a păstrat integritatea corporală a pasagerilor mașinii prin intervențiile sale. Alteori, pentru că în ciuda progresului tehnologic, poate fi păcălit cu o bucată de adeziv.

Și, din nefericire, am văzut și efectul negativ al marketingului forțat: oameni care au luat literalmente denumirea Autopilot și au lăsat mașina să se conducă singură. Și mașinile încă nu se conduc singure — chiar dacă Tesla pare că se apropie cel mai mult de acest ideal.

În joculețul creat de Select Car Leasing trebuie să îți demonstrezi perspicacitatea și viteza de reacție în fața neprevăzutului, și să intervii mai repede decât o face Automatic Emergency Braking (AEB). Timpul de reacție al AEB este de 0,3 secunde.

„Sistemul este parte a tehnologiei Tesla Autopilot și e proiectat să detecteze obiecte care ar putea avea impact asupra mașinii și să frâneze pentru a se asigura că mașina nu este implicată într-un accident’, explică site-ul. În cazul în care vă sună familiar, este pentru că acest sistem, în diferite variațiuni, este disponibil pentru majoritatea mașinilor moderne.

Dar să revenim la joc, pentru că avem niște abilități de demonstrat. Ești pregătit? Click aici pentru a fi direcționat pe pagina jocului.

Adaugă un comentariu