Șoferul de Touareg care a împins un Logan în afara șoselei, declarat nevinovat

Decizie neașteptată a Tribunalului București: a fost declarat nevinovat șoferul unui Volkswagen Touareg care a împins pur și simplu în afara șoselei un autoturism Dacia Logan, aproape strivind un pieton de pe trotuar. Acuzat de tentativă de omor calificat și tulburarea liniștii publice, bărbatul a fost pe deplin iertat de magistrați.

Accidentul, aparent provocat în mod intenționat, a avut loc în data de 4 iulie 2015, pe Drumul Național 1 București-Ploiești. Imagini surprinse de camera de bord a unui autoturism din trafic arată cum șoferul unui Dacia Logan, care circula pe banda a III-a, semnalizează dreapta pentru a elibera calea unui Volkswagen Touareg. Cu prima ocazie, primul conducător s-a mutat pe banda secundă de circulație, dar cel de la volanul SUV-ului nu părea dispus să-și continue drumul orișicum.

Ajuns în dreptul Daciei, bărbatul a virat brusc de volan în direcția acesteia, împingând-o în afara părții carosabile. În drumul său neprevăzut, Loganul a acroșat o mașină de pe banda întâi și aproape că a călcat involuntar un pieton care se deplasa pe trotuar. În cele din urmă, vehiculul s-a oprit pe rampa de pământ de lângă piciorul unui pod. Din fericire, incidentul nu s-a soldat decât cu pagube materiale.

Ca urmare a acțiunii violente, inculpatul Sănducu Iulian Șerban a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Judecat în stare de arest preventiv, bărbatul a fost acuzat de tentativă de omor calificat și tulburarea ordinii și liniștii publice. În plus, i s-a pus sechestru pe mai multe bunuri, printre care autoturismul VW Touareg.

Șoferul de Touareg care a împins un Logan în afara șoselei, declarat nevinovat

 

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

În urmă cu câteva zile, Tribunalul București s-a pronunțat în acest caz. Deși imaginile surprinse de camera de bord ilustrează un comportament extrem de agresiv, la un pas de a provoca o tragedie, magistrații l-au declarat nevinovat pe Iulian Șerban Sănducu. Mai mult decât atât, au decis să-i înapoieze mașina.

În schimb, a fost menținut sechestrul pe o casă și pe un teren al inculpatului. Decizia Tribunalului nu este definitivă și poate fi contestată în termen de zece zile de la pronunțarea acesteia.

 

Sursa: Libertatea.ro

    hjtf says:

    votati psdul astia cu gipuri…….ca scapati de orice

Adaugă un comentariu