Transalpina se închide din cauza zăpezilor

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat într-un comunicat de presă că DN 67C – Transalpina se închide de astăzi (22.10.2018) ora 18:00.

Citește și:

Prima parcare Park&Ride din București

Vouchere de 9000 de lei pentru mașini noi

Șeful Volkswagen: Producătorii germani au șanse 50/50 să rămână în top

EuroNCAP: Nicio mașină vândută astăzi nu are capacități de conducere autonomă

Motosport: România a surclasat Germania și Spania

Ce pățești dacă vorbești la telefon în timp ce conduci?

De ce trebuie să rotim anvelopele la schimbul periodic?

Salonul Auto București și Accesorii 2018: Galerie foto exclusivă

 

Circulația rutieră va fi închisă între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 – km 59+800), pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza căderilor abundente de zăpadă, care s-au înregistrat în ultimele trei nopți.

Oficialii CNAIR au declarat următoarele: Având în vedere specificul drumului – curbe foarte strânse și pante – există riscul ca utilajele care acționează pe acest sector de drum să fie implicate în evenimente rutiere care pot pune în pericol viața deservenților.

De asemenea, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere solicită conducătorilor auto să respecte indicațiile Poliției Rutiere și să nu se avânte pe secțiunea de drum care a fost închisă.

Atenționăm participanții la trafic că distrugerea elementelor care asigură închiderea drumului se constituie faptă penală și se pedepsește conform legilor în vigoare’ încheie oficialii CNAIR.

Sursa: CNAIR

Adaugă un comentariu