Un șofer român de TIR a primit interdicţie pe viaţă în Franţa

Un șofer român de TIR a primit interdicţie pe viaţă în Franţa! Bărbatul în vârstă de 32 de ani a primit interdicţie pe viaţă în Franţa, dar şi doi ani de închisoare, după ce a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce transporta imigranţi în remorcă.

Totul s-a întâmplat miercuri, 15 mai 2019, în jurul orei 11.00, în portul Ouistreham din Franţa, acolo unde românul aştepta feribotul pentru a ajunge în Marea Britanie.

Pentru că era agitat, autorităţile au decis să efectueze un control amănunţit asupra TIR-ului, ocazie cu care au descoperit nouă imigranţi care erau transportaţi în condiţii inumane.

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

Cele nouă persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 75 de ani, erau înghesuiţi într-un spaţiu extrem de îngust şi respirau printr-o gaură făcută într-o cutie.

Pus în faţa faptului împlinit, şoferul român a fost anchetat, judecat şi condamnat în numai 48 de ore, la o instanţă din Caen.

Şoferul român de TIR s-a apărat şi a declarat că ştia despre imigranţii din camion, însă a dat vina pe patronul său care l-ar fi obligat să ducă maşina în Marea Britanie.

Sursa: libertatea.ro

taguri
Adaugă un comentariu