Volkswagen T-Roc reprezintă răspunsul nemţilor la ofensiva asiatică din segmentul mini SUV

Volkswagen T-Roc reprezintă răspunsul nemţilor la ofensiva asiatică din segmentul mini SUV şi este un nou model  al companiei germane care continuă linia de design lansată cu modelul Polo.

Noul Volkswagen T-Roc măsoară 4.234 de mm lungime , 1.819 mm lățime și are o înălțime de 1.573 de mm, date care îl plasează imediat sub Tiguan. Volumul portbagajului măsoară 445 de litri, iar prin rabatarea banchetei din spate volumul crește la 1.290 de litri.  Comparat cu principalul competitor asiatic (Hyundai Kona – lungime de 4.165 mm, lăţime de 1.800 mm, 1550 mm înălţime ) constatăm că noul Volkswagen T-Roc este doar cu 69 mm mai lung.

Grupul Volkswagen a lansat în luna iulie şi noul Seat Arona. Acesta măsoară 4.138 de milimetri în lungime, 1.693 de milimetri în lățime și are o înălțime de 1.544 mm.

Noul Volkswagen T-Roc – gama de motorizări

Noul Volkswagen T-Roc va fi o oferit pentru început cu o gamă de motorizări formată din trei propulsoare pe benzină şi trei unităţi diesel.  Propulsoarele pe benzină TSI sunt cele de 1,0 litri 115 CP, 1,5 litri 150 CP şi 2,0 litri 190 CP. Gama TDI include motoarele 1,6 litri 115 CP , 2,0 litri 150 CP şi 2,0 litri 190 CP.

Citește și

Audi A8 3.0 TDI devine Audi A8 50 TDI. Ce înseamnă acest lucru

Povestea Daciei Deceneu, mașina îndrăgită de Nicolae Ceaușescu, interzisă de Elena: Nicule, nu e nici cal, nici măgar'

Ce înseamnă acest simbol de pe mașini! Nu te-ai fi gândit la așa ceva

Greșeala pe care toți șoferii o fac

A oprit să ajute o tânără cu mașina, dar a avut parte de o surpriză neplăcută! A chemat urgent poliția!

Aceste motorizări vor fi oferite în diverse combinaţii cu cutii manuale sau DSG şi versiunile mai puternice vor putea fi comandate pentru modelele T-Roc cu tracţiune 4Motion.

La momentul lansării oficialii Volkswagen nu au oferit detalii despre posibilitatea echipării în viitor a modelului T-Roc cu motorizări hibrid sau full-electric.

Noul Volkswagen T-Roc  – dotări şi preţ

Noul Volkswagen T-Roc va fi dotat standard cu Front Assist, Lane Assist, City Emergency Braking sau Automatic Post-Collision Braking System. Pe lista de opţiuni găsim Rear Traffic Alert, Blind Spot Monitor,  Park Assist,  Traffic Jam Assist şi Emergency Assist.

Pentru noul SUV de la VW va fi disponibil şi sistemul Active Info Display care transformă bordul într-un cockpit digital.

Noul Volkswagen T-Roc va avea un preţ de pornire de 20.000 euro şi va fi disponibil pentru piaţa europeană din noiembrie.

Adaugă un comentariu