VW T-Cross: prețuri pentru România

VW T-Cross, cel mai nou crossover al producătorului german poate fi comandat în România. Este disponibil în două variante de echipare și beneficiază, pentru început, de două motorizări pe benzină.

Până acum, Volkswagen România a oferit posibilitatea clienților de a cumpăra versiunea limitată T-Cross 1st Edition, disponibilă în doar 100 de exemplare pe piața locală. Aceasta avea un preț fix de 19.781 de euro și venea cu o listă generoasă de dotări.

Modelul este construit pe platforma MQB și se laudă cu dimensiuni mai reduse decât ale lui VW T-Roc. Lungimea este de 4,11 m, iar ampatamentul este de 2,56 m. Bancheta din spate poate culisa cu 14 centimetri, astfel spațiul din portbagaj crește de la 385 la 455 de litri, iar atunci când scaunele se pliază complet, se obține un volum total al încărcării de 1.281 de litri.

Cel mai nou membru al familiei SUV Volkswagen poate fi configurat în două variate de echipare: Life și Style cu două motorizări pe benzină. Cel puțin deocamdată, clienții nu pot opta pentru un motor diesel pe piața din România.

Varianta Life pornește de la 16.370 de euro atunci când se alege motorul 1.0 TSI cu 95 CP și 175 Nm. Dacă se optează pentru propulsorul 1.0 TSI cu 115 CP și 200 Nm, prețul crește la 17.004 euro. Motorizarea din urmă poate primi și o cutie automată cu dublu ambreiaj pentru încă 1.320 de euro.

Echiparea de bază este dotată cu jante de aliaj cu dimensiunea de 16 inchi, volan multifuncțional, cotieră centrală față, bluetooth, aer condițional manual, sistem activ Lane Assist, sistem de monitorizare a pietonilor și senzori de parcare.

Varianta Style a lui VW T-Cross pornește de la 18.685 de euro (1.0 TSI 95 CP) și oferă jante de aliaj de 17 inchi, volan îmbrăcat în piele, faruri și stopuri cu tehnologie LED, detector de oboseală, cruise control adaptiv, iluminare ambientală și stopuri cu LED. În cazul acestei echipări, clienții ce optează pentru propulsorul cu 115 CP primesc doar varianta cu DSG de la 20.005 euro.

Lista de opționale include pachetul R-Line (1.376 euro), ce oferă un kit sportiv completat de jantele de 18 inchi și de mici modificări la interior, un instrumentar digital de bord (353 de euro), cameră pentru marșarier (247 euro), sistem de navigație (499 euro), dar și un sistem audio produs de Beats cu 6 incinte acustice (442 euro).

Citește și:

Noul Volkswagen Passat

Duster 1.3 TCe: cât costă la noi cea mai puternică Dacie din istorie!

Camerele CNAIR, folosite în regim de radar? Răspunsul oficial al instituției

LICITAȚII ANAF: Ce mașini confiscate găsești la ofertă în februarie

Adaugă un comentariu