VIDEO – Acest TAF circulă nu doar pe teren accidentat, ci și în absența oricărui teren

Acest TAF artizanal nu numai că poate traversa terenuri pe care nu le poți străbate nici mergând pe jos, dar transportă și câțiva bușteni sănătoși în spate. Pentru unii distracție, pentru alții necesitate – off-roadul extrem cere vehicule extreme!

Un pasionat auto creativ și abil a combinat piesele mai multor vehicule pentru a construi un adevărat monstru pe roți. Este vorba despre un TAF (Tractor Articulat Forestier) modificat, capabil să circule cu ușurință chiar și în condiții de drum imposibile. După cum vedem în această filmare postată pe YouTube, tractorul poate fi condus până și în absența unui drum de orice fel.

Motorul este de la un camion Mercedes-Benz, puntea față de la un tractor T-150K, iar puntea spate și pneurile – de la un tractor K-701‘, explică utilizatorul Arunas195, cel care a publicat online clipul.

Citește și:

Taxa auto – Când intră în vigoare și cine trebuie să o plătească?

Noi reguli pentru transportul în comun

Salonul Auto de la Geneva 2019 – Cele mai spectaculoase mașini

Cel mai bun vânzător de mașini din lume

Rabla Plus 2019 – Până când trebuie depuse cererile de înscriere în program

Primul serviciu românesc de car sharing între persoane fizice

 

TAF: Ce spun internauții despre acest gigant pe roți

Drum dificil??? CARE DRUM??? Incredibil‘, comentează un internaut, uimit de performanța vehiculului. „Foarte drăguță mașinărie, dar motorul are nevoie de mai multă putere sau trebuie schimbată viteza într-o treaptă inferioară‘, scrie alt utilizator, mai puțin impresionat de acest TAF.

Publicată tocmai în aprilie 2014, filmarea a strâns până în momentul de față peste 3,4 milioane de vizualizări, dar numai 2.500 de like-uri. Având în vedere adaptabilitatea acestui TAF, ingeniozitatea creatorului său și forța brută pe care o dezlănțuie autoutilitara, credem că ar merita mai multă expunere în mediul online.

Același lucru îl putem spune despre acest Renault 12 Break transformat în tanc. Mulțumită lui, am aflat cum ar arăta un vehicul blindat de atac produs de Dacia înainte de 1989.

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/Arunas195

Adaugă un comentariu