Cele mai interesante modele expuse în Geneva

Zilele de presă ale Salonului Auto de la Geneva s-au încheiat. După ce ne-am regrupat și ne-am tras puțin sufletul, am zis să prezentăm cinci dintre cele mai interesante modele expuse în cadrul evenimentului elevețian.
1. Bugatti Chiron

Da, suntem previzibili și începem cu Bugatti Chiron. Urmașul lui Veyron se ridică la așteptările tuturor. Motorul produce 1.500 CP și 1.600 Nm, iar Chiron poate poate accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 2,5 secunde.

2016 geneva live bugatti chiron (5)

Detalii complete despre Bugatti Chiron găsești aici.
2. Lamborghini Centenario

Anul acesta s-au împlinit 100 de ani de la nașterea lui Feruccio Lamborghini, cel care a pus bazele companiei italiene. Iar pentru a sărbători cum se cuvine frumosul eveniment, Lamborghini a adus la Geneva noul Centenario, un supercar de 770 CP și cu un look demn de posterele din dormitor.

2016 geneva live lamborghini centenario (4)

Detalii complete despre Lamborghini Centenario găsești aici.

 

3. Aston Martin DB11

Aston Martin duce mai departe tradiția numelui DB cu lansarea lui DB11. Moștenirea lui James Bond continuă o nouă etapă cu un motor V12 biturbo de 5.2 litri și 608 CP.

2016 geneva live aston martin db11 (2)

Detalii complete despre Aston Martin DB11 găsești aici.

 

4. Maserati Levante

Nu ne omorâm noi când vine vorba de SUV-uri, însă Levante este capabil să schimbe puțin regulile. Modelul producătorului italian impresionează atât prin liniile elegante și totodată agresive ale caroseriei, dar și prin elementele din interior. Motorizările vor fi pe placul tuturor.

2016 geneva live maserati levante (3)

Detalii complete despre Maserati Levante găsești aici.
5. Toyota C-HR

După ce privești pozele cu noul C-HR îți vine în minte o singură întrebare. Asta e o Toyota? Ei bine, da. Japonezii au reușit să facă un crossover cu un look extraodinar. Nu știm dacă designerii Lexus și-au băgat coada când a venit vorba de look-ul lui C-HR, însă pachetul arată extraordinar de bine.

2016 geneva live toyota (5)

Detalii complete despre Toyota C-HR găsești aici.

Adaugă un comentariu