DTM 2016 – Marco Wittmann şi Timo Glock, eroii de la Spielberg

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a fost plin pentru fanii motorsportului. La Păltiniș am avut a doua etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, în Portugalia am avut prima etapă din Junior WRC unde Simone Tempestini s-a impus, iar în Austria, pe Red Bull Ring s-a desfășurat a doua etapă a DTM.

Prima cursă a fost programată sâmbătă și a reprezentat a 250-a cursă din istoria BMW în DTM. Iar bavarezii au făcut show. Plecat din pole-position, Marco Wittmann a condus cursa de la start până la final. Astfel, pilotul ed Bull BMW M4 DTM a obţinut al 70-lea succes BMW în DTM.

Pe locul doi al cursei a venit Tom Blomqvist, iar pe trei a încheiat Edoardo Mortara (Audi Sport Team Abt Sportsline).

dtm 2016 marco wittmann (2)

În ziua secundă, Timo Glock face spectacol pe Red Bull Ring. Acesta obține cea de-a treia victorie a cariere în DTM și astfel urcă pe locul trei în clasamentul general. Pe locul doi al cursei a terminat Mattias Ekström (Audi Sport Team Abt Sportsline), iar pe trei încheie Jaime Green (Audi Sport Team Rosberg).

După cele două etape ale acestui an, lider este Paul di Resta (Mercedes-AMG), urmat de Edoardo Mortara (Audi Sport Team Abt Sportsline) și de Timo Glock (BMW Team RMG).

Adaugă un comentariu