Mitsubishi eX Concept – Prototipul care prefigurează viitoarea direcție de design

Mitsubishi va expune conceptul eX în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, eveniment care își va deschide porțile la finalul lunii octombrie. Conceptul pregătit de niponi vine să prefigureze viitoarea direcție de design a companiei, iar aceste influențe le vom observa pe noile modele.

Partea frontală a lui Mitsubishi eX este dominată de grila frontală care, conform oficialilor, reprezintă o evoluție a actualei Dynamic Shield. De asemenea, vedem un set de blocuri optice angulare și lumini de zi integrate în spoiler. Privit din lateral, Mitsubishi eX are o alură de coupe, iar asta se datorează plafonului plonjat și a montantului C.

mitsubishi ex concept (4)

Mai mult decât atât, conceptul niponilor dispune de portiere spate cu deschidere inversă, jante cu dimensiuni generoase și o culoare a caroseriei extrem de impunătoare.

Sub capotă, Mitsubishi eX Concept va integra un sistem de propulsie electric. Conform oficialilor, acesta vine cu cea mai noua generație de motoare electrice dezvoltate de inginerii constructorului nipon. În plus, eX Concept are un sistem de tracțiune integrală permanent și integrează și o serie de sisteme de conducere autonomă.

Adaugă un comentariu