O limuzină cu aspect neobișnuit poate fi cumpărată de pe eBay

Nenumărate autoturisme pot fi găsite pe site-ul american de licitații eBay, dar rareori ne atrage atenția un autovehicul cu adevărat special.

Citește și:

Acesta ar putea fi pseudonimul lui Dragnea Jr.: Cu ce se laudă pe internet?

2.500 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în România

Rolls-Royce Cullinan: Cât costă în România?

Ultimul tronson al autostrăzii București – Ploiești (A3) se apropie de finalizare

București este pe primul loc în Europa la aglomerație

Codul Rutier 2019: Cât de mari vor fi amenzile?

Black Friday 2018: BMW i8 la ofertă!

Proiect de lege: amenzi pentru șoferii filmați în trafic

Noi oferte ANAF: Mașini de vânzare în noiembrie

 

De această dată este vorba de o limuzină cu aspect de avion. Este rezultatul 'mariajului' dintre un pick-up GMC Sierra 2500 HD și al unui avion Cessna 412B cu elice.

Limuzina are drept de circulație pe drumurile publice și poate fi cumpărată în acest moment cu 10.000 de dolari pe eBay. Desigur, prețul poate crește, dar chiar și așa este o ofertă destul de bună pentru un autoturism unicat.

Actualul proprietar al autoturismului și-a botezat creația Planecar' (Avionul-mașină). Limuzina pare construită bine, iar aspectul arată aproape natural. Coada avionului Cessna va pune câteva probleme în locurile în care sunt restricții de înălțime, dar dacă evitați drumurile cu obstacole amplasate mai jos de 5 metri, ar trebui să fiți în siguranță.

Un aspect interesat al acestui vehicul este faptul că elicea din față se rotește atunci când mașina rulează pe șosea. La viteze mai mari ar putea să pună probleme, dar cine ar merge cu un astfel de autoturism cu mai mult de 60 km/h?

Pe lângă aspectul ciudat, mașina dispune de toate dotările unui vehicul de lux. Are un motor puternic cu o capacitate cilindrică de șase litri, cutie automată, aer condiționat, pilot automat și oferă spațiu suficient pentru șase persoane.

Din păcate, limuzina nu zboară, dar sigur va face impresie în cadrul unei nunți sau a unui eveniment deosebit.

Adaugă un comentariu