Acesta ar putea fi pseudonimul lui Dragnea Jr.: Cu ce se laudă pe internet?

Valentin Dragnea, fiul șefului PSD, are o adevărată pasiune pentru autoturismele puternice, dar și pentru viteză. Sub acoperierea unui pseudonim, acesta a povestit pe un forum cum a reușit să scape după ce a încălcat mai multe reguli de circulație. 

Citește și:

2.500 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în România

Rolls-Royce Cullinan: Cât costă în România?

Ultimul tronson al autostrăzii București – Ploiești (A3) se apropie de finalizare

București este pe primul loc în Europa la aglomerație

Codul Rutier 2019: Cât de mari vor fi amenzile?

Black Friday 2018: BMW i8 la ofertă!

Proiect de lege: amenzi pentru șoferii filmați în trafic

Noi oferte ANAF: Mașini de vânzare în noiembrie

O nouă țeapă circulă prin SMS

 

Valentin-Ștefan Dragnea este cunoscut în lumea mașinilor modificate pentru al său Volkswagen Golf R. În cazul acestei mașini, Dragnea Jr a apelat la o firmă de tuning pentru a o modifica pe gustul său. Acestea a dorit să obțină cât mai multă putere din motorul 2.0 TSI cu 270 CP și 350 Nm de fabrică.

După ce s-au montat o serie de piese făcute la comandă (axe cu came Catcams, galerie de admisie custom cu porturi pentru încă patru injectoare, galerie de evacuare twin-entry ceramică), mașina a ajuns la 680 CP și 622 Nm, astfel fiind cel mai puternic Golf cu motor 2.0 TSI în circulație.

Pe lângă acest Golf, fiul lui Dragnea mai deține și modele precum BMW X5, Audi S3, Audi A8 și Skoda Octavia RS. Toate acestea sunt depozitate un garaj care este încălzit pe timpul iernii.

Dar Valentin-Ștefan Dragnea nu este cunoscut doar pentru mașinile pe care le deține ci si pentru faptele sale de șofer teribilist pe care le povestește chiar el pe forumul 4Tuning.ro, deși nu s-a identificat niciodată cu numele său real.

Pseudonimul lui Dragnea este hxt20'. Acesta a povestit cum în doar câteva luni de când și-a luat permisul a fost prins de radar pe Bulevardul Iuliu Maniu cu viteza de 110 km/h. De aceasta dată ne spune că am reușit să mă înțeleg cu polițistul'.

La doar o săptămână a fost prins din nou de radar, dar de data aceasta era în drum spre Slobozia. Viteza a fost de 123 km/h în timp ce se deplasa în localitate.

În aceeași postare, utilizatorul în spatele căruia se presupune că se asunde Valentin Dragnea ne povestește că a fost prins de două ori că nu a respectat culoarea roșie a semaforului, dar ca a scăpat la mica înțelegere'.

Printre altele, fiul lui Dragnea a mai spus că a depășit pe linia dublă continuă, că a primit șase amenzi pentru nepurtarea centurii și că a fost oprit de cinci ori într-o seară pentru folia pe care o avea aplicată pe geamuri.

Dar nu a reușit să scape chiar de fiecare dată. Ne spune că a rămas și fără permis după ce a fost prins circulând cu 130 km/h pe Bulevardul Lascăr Catargiu, în București.

Cu toate acestea, nu a reușit să-și stăpânească nevoia de viteză. Într-o altă postare, utilizatorul hxt20 (în spatele căruia se presupune că este Ștefan Dragnea, potrivit Digi24) ne povestește cum a circulat cu 320 km/h pe autostrada București – Pitești (A1) la bordul unui Lamborghini Gallargo Superleggera.

Adaugă un comentariu