Inginerie auto românească: Visteon angajează ingineri software

Americanii de la Visteon, furnizor de componente electronice de bord pentru mașini, caută ingineri software dornici să muncească full-time la centrul de dezvoltare din Timișoara. Deși procesul de recrutare a început în octombrie 2018, candidații „întârziați’ încă mai au oportunitatea să se afirme.

Visteon se prezintă ca fiind singurul furnizor Tier-1 din industria auto care dezvoltă exclusiv componente electronice de bord pentru mașini. Dispozitivele sunt integrate în modele marca BMW, Mercedes, Porsche, Ford, Mazda, PSA Peugeot Citroen, Honda, Jaguar Land Rover și alți clienți.

 

Citește și:

Duster 1.3 TCe: cât costă la noi cea mai puternică Dacie din istorie!

TOP 25 cele mai vândute mașini în Europa în 2018

Copacii căzuți peste mașini: când și cum pot cere despăgubiri șoferii

Românii au prins gustul mașinilor electrice: Câte au cumpărat în 2018

Autostrada de Centură prinde contur

Și-a modificat bicicleta ca să prindă 60 km/h, dar poliția nu a fost încântată

Ce se întâmplă dacă torni Coca-Cola în rezervorul mașinii?

Caracatița de parbriz, noua măsură împotriva șoferilor care parchează neregulamentar

 

În octombrie 2018 a fost anunțată deschiderea centrului din Timișoara, care se va axa pe dezvoltarea software a sistemelor electronice de bord avansate, precum cele de infotainment sau proiecția pe parbriz.

Mark Fosmoen, vicepreședintele diviziei europene de inginerie a Visteon, explica atunci rolul filialei din Timișoara: „Sprijinind programele producătorilor auto la nivel european și mondial, noul centru de dezvoltare a produselor din Timișoara va juca un rol important în dezvoltarea de software și produse pentru noua generație de tehnologii incluse în noile sisteme de asistență a șoferilor și aplicații autonome de conducere‘.

Visteon caută ingineri software cu experiență de cel puțin un an în domeniu, dispuși să muncească în Arad, Oradea sau Timișoara, titrează 0-100.ro. Responsabilitățile, calificările necesare, beneficiile și alte detalii despre locul de muncă pot fi consultate aici.

Anunțul de angajare a fost actualizat astăzi, 5 februarie 2019, ceea ce înseamnă că americanii încă nu au reușit să acopere toate locurile disponibile. Visteon plănuiește să alcătuiască o echipă de 400 de angajați în România până la sfârșitul acestui an. Multinaționala americană, cu sediul central în statul Michigan, are momentan în jur de 10.000 de angajați în 19 țări.

 

Sursa foto: 123RF.com

 

Adaugă un comentariu