Live Geneva 2015 – Standul Audi

Audi a fost unul dintre producătorii cu cele mai multe premiere internaționale. Astfel, în luminile reflectoarelor din cadrul Salonului Auto de la Geneva am putut admira noul Prologue Avant Concept, R8 e-tron, R8 V10 și Q7 e-tron.

Audi Prologue Avant Concept prefigurează viitoarele modele de lux ale producătorului german. Zonta frontală a noului prototip este preluată de la conceptul Prologue pe care Audi l-a prezentat în luna noiembrie a anului trecul în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Elementul stilistic dominant este noua grilă „Single Frame’ care se întinde mai mult pe lățimea mașinii, fiind încadrată de cele două faruri LASER cu profil îngust.

Detalii complete despre noul Audi Prologue Avant Concept.

Audi R8 e-tron si R8 V10 au fost cele mai admirate modele ale producătorului german. Cei care vor să afle informațiile complete despre R8 e-tron pot accesa link-ul acesta, iar cei care sunt interesați de R8 V10, se pot documenta de aici.

Am păstrat pentru final Audi Q7 e-tron. Primul SUV plug-in hybrid din istoria producătorului german este impunător și totodată elegant. Sub capota acestuia găsim un motor de 3.0 litri diesel capabil să ofere 373 CP și 700 Nm. Alături de acesta se află și un motor electric care poate propulsa independent SUV-ul pentru o distanță de 56 de kilometri. Conform oficialilor germani, autonomia totală ajunge la 1.410 kilometri, iar sprintul de la 0 la 100 km/h se desfășoară în doar 6,0 secunde.

Adaugă un comentariu