Primul film pentru adulți realizat într-o mașină care se conduce singură

Premieră absolută – un cuplu de actori a realizat un film pentru adulți în habitaclul unui Tesla Model X, în timp ce mașina se deplasa pe cont propriu, în modul „Autopilot’.

Actrița independentă Taylor Jackson și iubitul ei au devenit primii actori care să producă un film pentru adulți în habitaclul unei mașini autonome, în timp ce vehiculul circulă fără vreo intervenție din partea șoferului.

Clipul video, care durează aproximativ 9 minute, a fost încărcat pe Pornhub la finalul lunii aprilie. A devenit atât de popular, încât „Tesla’ este acum cel mai căutat cuvânt-cheie de pe întregul site. O dovedește chiar actrița Taylor Jackson, printr-o captură de ecran postată pe profilul său de Twitter.

Până în momentul de față, clipul a fost vizionat de peste 5,5 milioane de ori și a fost apreciat în proporție de 73% de către utilizatorii site-ului.

Într-un interviu acordat publicației The Register, Taylor Jackson a povestit cum a ajuns în postura de a scrie istorie în industria filmelor pentru adulți: „La începutul acestui an, călătoream cu mașina împreună cu iubitul meu, iar el mi-a cerut să întreținem relații intime în timp ce conducea. Amândurora ni s-a părut incitant și am glumit că ar trebui să o mai facem o dată și să publicăm filmarea pe Pornhub. Ne-am gândit că cineva sigur a făcut deja asta până acum și am căutat, dar nu am găsit niciun video. Câteva săptămâni mai târziu, mi-am creat un cont Pornhub, iar acesta este unul dintre primele filme pe care le-am realizat‘.

În ciuda aprecierilor pe care le primesc Taylor Jackson și acest film pentru adulți, trebuie menționat faptul că gestul celor doi actori este unul extrem de riscant – atât pentru ei, cât și în ceea ce privește siguranța celorlalți participanți la trafic. Deși Tesla Model X este dotat cu funcția „Autopilot’, mașina nu este complet autonomă.

Primul film pentru adulți realizat într-o mașină care se conduce singură – Cât de autonom este sistemul Autopilot?

 

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

După cum explică înșiși reprezentanții Tesla pe pagina oficială a companiei, „Sistemul Autopilot este menit să fie utilizat de către un șofer cu atenție deplină, care ține mâinile pe volan și este pregătit să preia controlul în orice moment. Deși Autopilotul a fost proiectat pentru a deveni mai capabil de-a lungul timpului, în versiunea lui curentă nu este un sistem autonom‘.

Alt experiment extrem de riscant și nesăbuit a fost realizat în luna aprilie a acestui an, de către posesorul unui Tesla Model S. Dornic să testeze sistemul de frânare autonomă al vehiculului într-un scenariu real, bărbatul s-a filmat accelerând înspre soția sa, care traversa strada, așteptând ca mașina să încetinească singură pentru a evita coliziunea.

Deși autoturismele Tesla sunt capabile să schimbe singure banda de circulație, spre exempu, fără intervenție din partea conducătorului, acestea încă nu sunt suficient de avansate încât să se deplaseze total independent pe drumul public.

Sistemul operează într-adevăr cu ajutorul a opt camere video și a unei multitudini de senzori, ce oferă mașinii o vedere panoramică, dar nu asigură decât nivelul doi de conducere autonomă, ceea ce înseamnă că șoferul trebuie să fie întotdeauna treaz și alert. Nu ca acest bărbat, care a fost surprins dormind la volanul unui Tesla Model X, în timp ce se deplasa pe autostradă.

Adaugă un comentariu