Comorile ascunse ale Salonului Auto de la Frankfurt

În mod normal la orice salon auto primează noile modele de autoturisme şi conceptele aduse de producătorii auto. Interesul mediatic este centrat din motive lesne de înţeles exact pe aceste coordonate. Pe de altă parte la aceste evenimente vin foarte multe companii de care publicul larg nu prea a auzit şi pentru a se face remarcate apelează le diverse strategii.

Ascunse prin halele Salonului Auto de la Frankfurt adevărate comori auto aşteaptă să fie descoperite dacă timpul îţi permite şi dacă realizezi despre ce este vorba.

La standul Brabus de la IAA 2017 am descoperit o adevărată bijuterie: un Mercedes-Benz 300 SL Gullwing ce părea că tocmai ieşise de pe linia de fabricaţie!

Breaking News! DACIA retrage de pe piață un model, însă PREGĂTEȘTE CEVA FABULOS!

ATENȚIE ȘOFERI! Să nu cumpărați niciodată o mașină adusă din această țară!

SCENE INCREDIBILE! A intrat cu mașina în centrul istoric și a amenințat că VA CĂLCA OAMENI!

MARE ATENȚIE! Dacă ai maxim 5.000 de euro, astea sunt MAȘINILE PE CARE TREBUIE SĂ LE CUMPERI!

Într-o altă hală într-un colţ ascuns de ochii privitorilor am descoperit o altă maşină legendară:  500SEC Mercedes-Benz SGS Gullwing. Această maşină a fost carosată de firma Styling-Garage, primul exemplar fiind scos la vânzare în 1982. Dar pentru că preţul cerut pentru această operaţie era cât costul maşinii nu prea au fost doritori şi doar 57 de exemplare au fost fabricate.

Pe lângă noutăţile aduse la Salonul Auto de la Frankfurt la pavilionul Mercedes-Benz am descoperit un Mercedes-Benz C 111-II D care a fost folosit de compania germană între anii 1960-1970 pentru testarea motoarelor Wankel.

Pe una dintre aleile care făceau legătura între pavilioane am descoperit şi un exemplar în perfectă stare din prima serie BMW M5.  În galeria foto din acest material mai puteţi descoperi şi un clasic GMC Pick Up.

Citeşte şi

BRABUS 900 “ONE OF TEN” este cel mai rapid off-roader din lume!

Return of the King: Renault Megane RS trebuie să aducă un nou record pe Nurburgring

O zi la IAA Frankfurt: inima financiară a Europei trepidează în ritmul motoarelor

 

 

Adaugă un comentariu