29 de șoferi opriţi de Poliţie în week-end pe A1: “zburau” prea jos!

În ultimele trei zile, 38 de persoane care circulau cu viteză excesivă pe autostrăzi au fost depistate de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 211 km/h, pe A1.

În perioada 20 – 22 octombrie a.c., polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române, în timpul acţiunilor pentru siguranța și fluența traficului rutier pe autostrăzi, au depistat 38 de conducători auto care circulau cu viteze excesive.

NICIODATĂ să nu cumperi o mașină second-hand fără să verifici ASTA!

Nu ai ASTA în mașină mereu? AMENDĂ 525 DE LEI!

Astfel, pe autostrada A1, 29 de șoferi au fost înregistrați circulând cu viteze cuprinse între 181 și 211 km/h.

De asemenea, pe autostrada A3, aparatul radar a înregistrat 9 conducători auto care se deplasa cu viteze cuprinse între 181 și 204 km/h.

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

BREAKING NEWS! O țară de lângă România interzice mașinile pe benzină și motorină!

Viteza maximă a fost înregistrată sâmbătă, 21 octombrie, la kilometrul 83 al Autostrăzii A1 Bucureşti – Rm. Vâlcea, când polițiștii au depistat un bărbat, de 43 de ani, care circula cu 211km/h.

Toți conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei și le-au fost reținute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

Jumătate dintre șoferi fac această GREȘEALĂ ILEGALĂ! Tu o faci?

Veste proastă pentru toți românii care vor mașini ieftine!

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă admisă pe autostradă este de 130 km/h. De asemenea, trebuie ținut cont de faptul că limita maximă se poate modifica, pentru motive legate de siguranța rutieră, atunci când se circulă în condiții meteo nefavorabile sau pe anumite segmente de drum, acest lucru fiind semnalizat prin indicatoare rutiere.

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

Depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv și pentru categoria din care face parte autovehiculul condus, constituie contravenție și se sancționează cu amendă prevăzută în clasa a IV-a de sancțiuni, respectiv de la 9 la 20 de puncte-amendă (în prezent, între 1.305 şi 2.900 de lei).

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! “Vrei să mă dau jos la tine?”

Motorina se scumpeşte de la o zi la alta, dar uite ce urmează

De asemenea, se aplică sancțiunea complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Martorii de bord – Peste 60 de semne explicate

Știi ce simbolizează dungile acestea de pe anvelope?

Adaugă un comentariu