Accident absurd în Suceava – Un porc s-a urcat la volan, literalmente

Duminica trecută a avut loc un accident rutier cât se poate de straniu în comuna Udești, județul Suceava. Indirect, acesta a fost produs de un porc.

Animalul i-a sărit în brațe conducătorului în timp ce mașina se deplasa pe un drum public. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu autoturismul de un stâlp din beton, pe care a reușit chiar să-l dărâme.

Bărbatul se întorcea împreună cu soția de la un târg din satul Verești, unde achiziționaseră doi porci. Animalele erau ținute în saci, pe bancheta din spate, dar unul a reușit să se elibereze și s-a îndreptat direct către scaunul șoferului, așezându-se în poala acestuia. Complet surprins, conducătorul autoturismului nu a mai putut menține banda de circulație, astfel că a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un stâlp din beton.

Accident absurd, provocat de porc – Consecințele

 

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

Atât șoferul, cât și soția acestuia, care călătorea pe scaunul pasagerului, au suferit leziuni în urma impactului. Un echipaj SMURD i-a transportat de urgență la Spitalul Județean Suceava, dar primele analize nu sugerează răni grave.

Accidentul rutier a avut loc duminică dimineața, pe Drumul Județean 208A, în satul Rușii-Mănăstioara din comuna Udești (județul Suceava). Autoturismul se deplasa înspre comuna Bosanci.

Iată o situație în care tehnologia modernă ar fi putut preveni coliziunea. Un sistem de menținere a benzii de rulare sau chiar controversatul Autopilot al celor de la Tesla ar fi putut interveni pentru a readuce mașina pe traiectoria inițială. În ultimă instanță, pagubele puteau fi măcar diminuate de un sistem de frânare autonom, precum cel ce va fi implementat la nivelul întregii Uniuni Europene începând din 2022.

 

Sursa: Monitorul de Suceava / Sursa foto: captură ecran YouTube

Adaugă un comentariu