Cigarette Racing 41’ AMG Carbon Edition și Mercedes-AMG GT 4-Door – un duo exclusivist

Cigarette Racing și Mercedes-AMG au colaborat încă o dată pentru a crea o ambarcațiune cu adevărat specială – Cigarette Racing 41 AMG Carbon Edition. Barca a fost dezvăluită, în premieră, la Miami International Boat Show.

Barca lungă de 41 de picioare (aproximativ 12,5 metri) este oferită cu puntea, cârma, plafonul, dar și cu multe alte elemente din fibră din carbon, așa cum sugerează și numele acesteia: AMG Carbon Edition.

Propulsia ambarcațiunii luxoase este asigurată de patru propulsoare Mercury Racing 400R. Acestea produc în jur de 1.600 de cai-putere și asigură o viteză maximă de aproximativ 140 km/h.

Companiile implicate în acest proiect au mai colaborat și în trecut. Modelul coupe Mercedes-AMG GT S s-a alăturat ambarcațiunii Cigarette Racing 50 Marauder GT S. Aceasta poate găzdui cinci persoane și beneficiază de o multitudine de accesorii construite din fibră de carbon.

Citește și:

TOP: Cele mai periculoase șosele din România

Tot ce trebuie să știi despre verificarea unei mașini second hand

Sicrie pe roți: mii de mașini din România prezintă pericol iminent de accidente

Nu mai plătim taxă de pod când mergem la mare

Românii cumpără pe încredere mașini second hand: doar 15% le verifică în service

 

Cigarette Racing 50 Marauder GT S folosește două propulsoare Mercury, iar viteza maximă depășește 217 km/h. La acel moment, ambarcațiunea putea fi achiziționată contra sumei de un milion de euro.

Chiar dacă barca propusă de Cigarette Racing și Mercedes pentru acest an nu se ridică la acest nivel de performanță, merită menționat faptul că 41 AMG Carbon Edition are o capacitate maximă de 20 de persoane.

La interior, pasagerii sunt îmbrăcați, la propriu, în lux. Tapițeria specială este concepută în așa fel încât să absoarbă cu 30% mai puțină căldură decât una convențională.

Planșa de bord este dotată cu trei ecrane cu diagonala de 17 inchi, unde sunt afișate date privind sistemele de la bordul ambarcațiunii. Culoarea aleasă pentru exterior este chiar cea folosită de modelul Mercedes-AMG, Designo Graphite Gray.

Adaugă un comentariu