Aston Martin DBX se pregătește de debut: Iată prototipul în acțiune!

Aston Martin DBX se pregătește de debut, iar englezii au prezentat o galerie foto cu prototipul său în timpul testelor.

Britanicii nu s-au sfiit și l-au dus pe Aston Martin DBX pe macadam, iar piloții de teste par că s-au distrat la volanul primului SUV al mărcii din Gaydon. Modelul are deja fabrica pregătită, deoarece Aston Martin a cumpărat o facilitate a armatei în Țara Galilor, pe care au utilat-o pentru a deveni fabrica lui DBX.

Citește și:

Acesta ar putea fi pseudonimul lui Dragnea Jr.: Cu ce se laudă pe internet?

2.500 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în România

Rolls-Royce Cullinan: Cât costă în România?

Ultimul tronson al autostrăzii București – Ploiești (A3) se apropie de finalizare

București este pe primul loc în Europa la aglomerație

Codul Rutier 2019: Cât de mari vor fi amenzile?

Black Friday 2018: BMW i8 la ofertă!

Proiect de lege: amenzi pentru șoferii filmați în trafic

Noi oferte ANAF: Mașini de vânzare în noiembrie

 

Pe lângă macadamul englezesc, Aston Martin DBX va trebui să înfrunte temperaturile iernii din Finlanda și Suedia, deșertul din Orientul Mijlociu și temperaturile extreme din Valea Morții din SUA. Nu vor lipsi nici autostrăzile din Germani, circuitul Nürburgring din aceeași țară și multe alte circuite care vor pune la probă atât suspensia, cât și sistemul de propulsie al acestui model.

Aston Martin DBX este așteptat să dubleze vânzările mărcii din Gaydon, urcând de la aproximativ 5.000 de mașini pe an la peste 10.000 de unități pe an. Nu este clar dacă DBX va încerca să se lupte cot-la-cot cu Lamborghini Urus și cu Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, sau dacă va fi abordată o nișă între Urus și Bentayga.

Englezii de la Aston Martin dețin și marca Lagonda, iar aceasta ar fi putut să folosească aceeași platformă pentru un model axat pe lux, care să lase în plan secund performanțele dinamice. Totodată, cei de la Aston Martin vor să fure clienți de la Porsche și Range Rover. Până la apariția viitorului SUV de la Ferrari, Aston Martin DBX și Lamborghini Urus se vor putea duela în materie de sportivitate.

Adaugă un comentariu