Un Audi Q7 s-a rupt în două după ce a intrat într-un stâlp

Accident de-a dreptul SF în Rusia: un Audi Q7 s-a izbit lateral de un stâlp de iluminat, iar coliziunea a făcut ca mașina să se rupă în două. Șoferul nu doar că a scăpat nevătămat, dar chiar a avut puterea să fugă de la locul faptei.

Imagini și filmări cu cele două jumătăți de Audi Q7 au început să circule în mediul online la începutul săptămânii, dar momentan nu se cunosc prea multe detalii cu privire la această scenă uluitoare. Presa internațională scrie că accidentul a avut loc în Rusia, dar orașul concret nu a fost menționat.

Se pare că acest Audi Q7 s-a rupt în două după un impact puternic, la viteză mare, cu un stâlp de iluminat. Șocul a fost atât de violent, încât unul dintre scaunele pasagerilor a fost smuls pur și simplu și aruncat la câțiva metri de restul caroseriei.

 

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

Cu toate acestea, presa internațională scrie că șoferul este de negăsit, de unde se poate deduce că supraviețuit și că a părăsit locul accidentului, din motive necunoscute.

Jurnaliștii de la autoevolution înaintează o teorie conform căreia acest Audi Q7 fusese grav avariat în trecut și, ulterior, reasamblat. Acesta ar putea fi motivul pentru care cel mai recent accident a condus la dezmembrarea sa într-un mod atât de radical.

O coliziune cu consecințe asemănătoare a avut loc în luna februarie, în orașul sud-african Johannesburg. Atunci, un Ferrari California s-a rupt în două tot după ce s-a izbit de un stâlp de iluminat.

 

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/MotorTrend Max

Adaugă un comentariu