În august încep procedurile de atribuire pentru autostrada București-Comarnic-Brașov

În august încep procedurile de atribuire pentru autostrada București-Comarnic-Brașov; Anunțul a fost făcut de Guvern, joi. ‘Este primul proiect în parteneriat public-privat demarat în România şi în luna august vor începe procedurile de atribuire şi dialogul competitiv cu investitorii”, a precizat premierul Dăncilă, în ședința Executivului.

Benzină și Motorină mai IEFTINĂ? Era și timpul! Uite ce se va întâmpla!

În luna august vor începe procedurile de atribuire şi dialogul competitiv cu investitorii în vederea realizării autostrăzii Ploieşti – Comarnic – Braşov, a anunţat joi premierul Viorica Dăncilă, în deschiderea şedinţei de Guvern.

„Astăzi se discută, într-o primă lectură, studiul de fundamentare pentru autostrada Ploieşti – Comarnic – Braşov, unul dintre proiectele strategice de investiţii decis a se realiza în parteneriat public-privat. Este primul proiect în parteneriat public-privat demarat în România şi în luna august vor începe procedurile de atribuire şi dialogul competitiv cu investitorii’, a precizat Dăncilă.

Super ofertă la ANAF: Mașină la preț de telefon mobil! Poți să îi reziști?

Premierul a menţionat că autostrada, care va avea aproximativ 115 kilometri lungime, „realizează legătura cu municipiul Braşov, unul dintre cele mai importante centre economice şi turistice ale ţării, traversând axa turistică Sinaia – Buşteni – Azuga – Predeal’.

„Iată că proiecte de investiţii pe care noi le-am anunţat încep să prindă contur şi se fac paşi importanţi în această direcţie’, a susţinut Viorica Dăncilă.

TRUCUL prin care șoferii din România păcălesc radarele Poliției!

Adaugă un comentariu