Aurus Senat a fost văzut și într-o versiune cabrio

Rușii de la Aurus nu încetează să ne impresioneze. În februarie au organizat o cursă în care s-au întrecut cei mai talentați șoferi ai Serviciului Federal de Securitate din Rusia la bordul autoturismelor de lux, iar acum, în cadrul unei parade militare, mai multe autoturisme Aurus Senat în versiune cabrio au ieșit la lumină.

Știrea a fost transmisă de televiziunea rusească Tvzvezda.ru, unde s-au oferit mai multe detalii despre decapotabila de lux. Autoturismele Aurus au putut fi văzute în Piața Roșie din Moscova.

După cum se poate observa și în imagini, partea frontală a versiunii decapotabile respectă întocmai liniile versiunii sedan. Cu toate acestea, similaritățile dispar după ce trecem cu privirea de montantul A. Versiunea decapotabilă dispune de două uși lungi, iar posteriorul a fost modificat pentru a permite plierea plafonului din pânză.

Conform Ministrului rus al Industriei și Comerțului, garda la sol a versiunii decapotabile a fost coborâtă cu 20 de milimetri față de Aurus Senat.

Citește și:

Dacă îți vinzi mașina, autoritățile îți vor înapoia o parte din banii plătiți pe rovinietă

Restituirea taxelor auto – Ministrul Finanțelor anunță un nou termen

Pericolele utilizării telefonului la volan explicate de Adrian Grigore

Călătorie virtuală în timp – Cum arăta o plimbare cu mașina prin București în 1993

Autostrada Soarelui arată ca după bombardament! „Dacă era motociclist, își pierdea viața

Depășire extrem de periculoasă, filmată cu camera de bord – „Alooo, poliţia, unde sunteţi?

Căruță scăpată de sub control, în Bacău! Caii galopează pe cont propriu, pe șosea

 

În mare măsură, interiorul mașinii pare să fie neschimbat, cu diferența clară că mașinile folosite în cadrul paradei aveau scaunul pasagerului din dreapta înlocuit cu un mâner solid și cu trei microfoane pentru persoanele de rang înalt.

Fiind o decapotabilă, ne așteptam ca spațiul disponibil pentru pasagerii din spate să aibă de suferit, dar nu pare să fie și cazul lui Aurus, unde spațiul rezervat pentru picioarele pasagerilor din spate este generos.

Sub capota versiunii decapotabile poate fi întâlnit același propulsor V8. Acesta este legat la un sistem de propulsie hibrid și oferă o putere maximă de 598 CP și un cuplu maxim de 880 Nm. Transmisia automată cu nouă trepte este legată la un sistem de tracțiune integrală.

Adaugă un comentariu