BMW M340i va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles

Noul BMW M340i va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Acesta va fi echipat cu un nou motor cu șase cilindri și cu o capacitate de trei litri.

Citește și:

Acesta ar putea fi pseudonimul lui Dragnea Jr.: Cu ce se laudă pe internet?

2.500 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în România

Rolls-Royce Cullinan: Cât costă în România?

Ultimul tronson al autostrăzii București – Ploiești (A3) se apropie de finalizare

București este pe primul loc în Europa la aglomerație

Codul Rutier 2019: Cât de mari vor fi amenzile?

Black Friday 2018: BMW i8 la ofertă!

Proiect de lege: amenzi pentru șoferii filmați în trafic

Noi oferte ANAF: Mașini de vânzare în noiembrie

 

Modelul M340i va fi cea mai puternică versiune a noului BMW Seria 3. Până la sosirea noului M3, ne putem delecta cu cei 382 CP ai motorului cu șase cilindri în line, care dispune de un cuplu de 500 Nm.

Lista de dotări standard este completată de suspensia sport M, direcția integrală, dar și de diferențialul M Sport.

Noul motor, special conceput pentru această versiune, este construit din aluminiu și ajută autoturismul să ajungă de la 0 la 100 km/h în doar 4.4 secunde, cu jumătate de secundă mai repede decât generația precedentă. Cu toate acestea, viteza maximă rămâne limitată la 250 km/h.

Versiunea M340i este disponibilă atât cu tracțiune spate, cât și cu sistemul de tracțiune integrală xDrive. Puterea motorului este transmisă cu ajutorul cutiei automate cu opt trepte, care dispune de mai multe moduri de condus.

Sistemul de evacuare dispune de o valvă care se va deschide complet în modurile de condus Sport și Sport +. Noul motor respectă standardele Euro 6d-Temp și oferă un consum combinat de 7.5 litri pentru 100 de kilometri parcurși.

Designul exterior al noului M340i include bare de protecție modificate, evacuare dublă sport cu formă trapezoidală, jante specifice M, iar interiorul primește tapițerie cu material alcantara și volan M cu padele.

Pe lângă noul M340i, la Salonul Auto de la Los Angeles (30 noiembrie – 6 decembrie 2018), BMW va mai prezenta, tot în premieră, și noul X7, Seria 8 Cabriolet, dar și conceptul Vision iNEXT.

Adaugă un comentariu