Cum să mergi prin noroi cu Mercedes-Benz Clasa G

Mercedes-Benz a apelat la Jessi Combs pentru a ne arăta cum să mergi prin noroi cu un Clasa G de nouă generație.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu prezentatoarea americană, Jessi Combs este pasionată de automobile și a avut mai multe emisiuni auto în Statele Unite ale Americii. Era și normal ca Mercedes-Benz să apeleze la o personalitate TV pentru clipurile de prezentare pentru Clasa G gândite pentru piața din America de Nord.

Citește și…

Michael Schumacher împlinește 50 de ani! Ce mai face campionul?

Peste 40 de mașini, vandalizate de doi copii. Cine plătește pagubele?

Numărul mașinilor furate a crescut cu 70% în 2018, față de 2017

Sistemul de semaforizare din Capitală, accesat ilegal!

Noi defecţiuni la autobuzele Otokar, cumpărate de Gabriela Firea

Prins de radar cu 174 de km/oră în Galați

Tesla vine în România!

Cel mai tare video cu mașini al anului!

Record în România: cea mai lungă distanță parcursă cu o mașină electrică

Două localități sunt conectate de o șosea spectaculoasă

Șoferii români au circulat cu viteze excesive și în perioada sărbătorilor

 

 

Cât despre cum să mergi prin noroi cu o mașină de teren, este foarte important să fii sigur că ai anvelopele potrivite pentru acest tip de teren și că ai deja cuplat sistemul de tracțiune integrală. În măsura în care vehiculul pe care îl conduceți are așa ceva, blocați diferențialul spate și diferențialul central. În cazul în care este posibilă blocarea diferențialului față și noroiul din față are și bălți, este indicat să-l blocați și pe acesta.

La fel de important este să nu încerci să mergi prin noroi cu un autovehicul cu tracțiune pe o singură punte sau cu garda la sol nu tocmai generoasă, în special dacă ai de gând să înfrunți teren accidentat. Cât despre noroiul de pe drumurile asfaltate, acela poate fi parcurs fără griji, dar rețineți să abordați cu precauție secțiunea de drum imediat următoare, deoarece riscați să aveți o aderență mai slabă pe fondul noroiului depus pe anvelope.

În orice caz, este timpul să o lăsăm pe Jessi Combs să îți arate cum să mergi prin noroi cu un Mercedes-Benz Clasa G de nouă generație. Nu-i așa de greu dacă ai echipamentul potrivit.

Adaugă un comentariu