Dacia va prezenta un exponat surpriză la Salonul Auto de la Paris

Dacia ne pregatește un exponat-surpriză pentru Salonul Auto de la Paris 2018. Evenimentul își deschide porțile la începutul lunii octombrie.

Tot mai multe detalii încep să iasă la suprafață privind autoturismele care vor fi prezentate în cadrul evenimentului de la Paris.

Citește și:

VIDEO: Ce a pățit un șofer care a intrat cu mașina pe șina de tramvai

ANAF verifică toate mașinile second-hand aduse în țară

Un șofer a găsit soluția perfectă la problema lipsei locurilor de parcare din București

Amenda pentru lipsa rovinietei: O nouă schimbare în legislație

Noi modificări aduse Codului Rutier

Ministrul Mediului oferă noi detalii despre noua taxă auto

Două modele Duster au fost furate de la fabrică

Ți-ai pierdut permisul? Iată ce poti face pentru a-l recupera în cel mai scurt timp!

 

Dacia promite să prezinte o serie de noutăți pentru gama actuală de autovehicule. Cel mai probabil, constructorul de la Mioveni va anunța debutul motorului de 1.33 litri pe benzină pentru Duster.

Motorul de 1.332 cmc are 4 cilindri în linie și este supraalimentat. Unitatea este dezvoltată de Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi și Daimler. În cazul echipării mașinilor Renault, propulsorul poate fi comandat în două versiuni, de 130 și de 150 cai putere.

Versiunea de 130 CP si 220 Nm poate fi configurată doar împreună cu o cutie manuală, dar versiunea de 150 CP și 250 Nm poate fi comandată atât cu o cutie manuală, cât și cu o cutie EDC (Efficient Dual Clutch) cu dublu ambreiaj. Ne referim aici la modelul Renault Captur pe care este deja disponibil acest motor.

Fanii Dacia vor fi încântați să afle că producătorul român va afișa la evenimentul din Paris un exponat-surpriză. Din experiențele anilor trecuți, Dacia va lansa, probabil, o variantă specială de echipare sau o serie limitată a unui model din gamă.

Tot din cadrul Renault, la acest eveniment va participa și divizia Alpine. Aceștia vor expune toată gama: A110 Pure, A110 Légende și A110 GT4. Dar nu vor fi expuse doar modele noi. Alpine va aduce și câteva modele clasice în cadrul expoziției 'Mythical Routes'.

Renault va expune la Paris conceptul unui vehicul robotizat. Prototipul aparține proiectului din care face parte și conceptul EZ-GO, prezentat în luna martie a acestui an.

Adaugă un comentariu