Dacia a prezentat ofertele pentru programul Rabla 2019

Dacia a anunțat oficial ofertele pentru programul Rabla 2019. Constructorul de la Mioveni pune la bătaie cele mai vândute modele pentru care a pregătit un pachet special de oferte.

Programul Rabla 2019 este derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Și în acest an, contravaloarea primei de casare va fi de 6.500 de lei.

În mod evident, cel mai avantajos model propus de constructorul de la Mioveni este Dacia Logan în echiparea limitată Plus. Acesta este oferit în două variante de motorizare, fie cu propulsorul 1.0 SCe cu 73 CP sau cu motorul 0.9 TCe cu 90 CP. Prima dintre acestea este disponibilă la prețul de 6.990 de euro, iar varianta mai puternică pornește de la 7.940 de euro. Toate prețurile includ TVA.

Echiparea limitată Plus este oferită și pe modelele Sandero (de la 7.190 de euro cu 1.0 SCe și de la 8.140 euro cu 0.9 TCe) și Logan MCV (de la 7.990 de euro cu 1.0 SCe și de la 8.940 euro cu 0.9 TCe). Autoturismele sunt echipate cu aer condiționat cu reglare manuală, proiectoare de ceață, sistem de asistență pentru plecarea din rampă, radio cu suport Aux, USB, Bluetooth, închidere centralizată și cu geamuri electrice cu impuls pe partea șoferului.

Citește și:

Verificare rovinieta: Cum vezi dacă rovinieta mai e valabilă?

Accident grav: Un Tesla Model X a intrat într-un copac, apoi a luat foc

Șoferii bucureșteni vor plăti impozite mai mari, începând din 2020

Uber este disponibil acum într-un nou oraș din România

Cum se acordă stelele Michelin în Ghidul Verde pentru România

Un șofer român și-a distrus roțile într-o groapă, iar autoritățile chiar îl vor despăgubi

 

Clienții care optează pentru Sandero Stepway vor beneficia de propulsorul TCe 90. Aceasta echipare vine cu o unitate media cu display de 7 inchi și navigație, pilot automat, senzori de parcare, funcție Stop&Start, mod Eco, oglinzi laterale cu reglaj electric și încălzire, dar si cu computer de bord. Prețul acesteia pornește de la 9.930 de euro.

Programul Rabla aduce și pentru Dacia Duster o oferă de nerefuzat. Aceasta vine cu propulsorul diesel 1.5 Blue dCi cu 115 CP și tracțiune față. Echiparea include sistemele ESP și ASR, limitator de viteză, computer de bord, închidere centralizată, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri dar și senzor de lumină. SUV-ul românesc pornește de la 13.430 de euro cu TVA inclus.

Și famliștii pot beneficia de ofertele Rabla 2019, dacă aleg Dokker sau Lodgy. Dacia Dokker vine cu echiparea Ambiance și cu propulsorul 1.5 Blue dCi în varianta de 75 CP. Aceasta dispune de sistemele ABS + EBD + ESP, TPMS, geamuri electrice față, închidere centralizată, radio cu Bluetooth și pornește de la 11.180 de euro.

Echiparea este similară și pentru Dacia Lodgy, dar aceasta are sub capotă propulsorul 1.5 Blue dCi cu 95 CP și vine în varianta cu șapte locuri. Prețul acesteia pornește de la 12.330 de euro pentru persoanele fizice care doresc să achiziționeze acest model prin programul Rabla.

Adaugă un comentariu