Dacia Sandero Stepway a fost testată de un cotidian elvețian. Ce au spus despre mașină

Dacia Sandero Stepway a fost testată de cotidianul elvețian Blick pe drumurile de munte din Țara Cantoanelor și modelul produs la Mioveni nu a fost menajat.

E România! O ambulanță privată transportă un pacient cu ușile larg deschise

Speranţe pentru Schumacher: familia anticipează o recuperare medicală miraculoasă

Jurnaliștii cotidianului Blick au luat testele în serios cu  Dacia Sandero Stepway și timp de câteva zile au supus mașina mai multor teste de anduranță. În primul rând colegii din Elveția au lăudat prețul de achiziție care pare de necrezut într-o țară recunoscută drept o exponentă a bogăției.

Ministrul de Interne a fost amendat’ de poliţistul Marian Godină

Benzina premium a ajuns la 6 lei pe litru

“Este o mașină din clasa mică, dar care arată ca un SUV” spun  jurnaliștii de la Blick care au lăudat și calitatea materialelor din interior. Dacia Sandero Stepway este descrisă în cotidianul elevețian drept o mașină utilă pentru deplasări fără pretenții. Motorul de 0,9 litri e considerat bun și economic elevețienii reușind un consum mediu de 6 litri.

Un român face grave acuzații unui lanț mare de benzinării: Mi-au vândut motorină cu apă’

De ce e bine să ai o cameră de luat vederi în automobil! | VIDEO

Mașina românească convinge în concluziile testului la raportul dintre preț și dotări. “Oricine are nevoie de o mașină pentru o deplasare de la punctul A la punctul B nu va da greș cu Dacia Sandero Stepway” spun jurnaliștii de la Blick.

Dacia Sandero Stepway are un preț de bază în Elveția de 11.000 franci.

Adaugă un comentariu